U staat voor enorme uitdagingen door de versnelde digitale dienstverlening en digitale samenwerking. Wij begrijpen dat snel schakelen nu essentieel is voor uw gemeente. U kunt op elk gewenst moment een beroep op ons doen om u te helpen bij de onderstaande activiteiten.

Waar kunnen we u bij helpen?

  • Benader onze gratis helpdesk IB&P om in deze tijd op een snelle, veilige en betrouwbare manier gegevens uit te wisselen binnen en buiten de organisatie.
  • Beeldbeltoepassingen. Neem contact met ons op voor de selectie en implementatie van beeldbeltoepassingen of bekijk het overzicht van beeldbeltoepassingen, om een effectieve en stabiele werkomgeving op afstand te garanderen.
  • Efficiënt en effectief op afstand vergaderen. Interactieve online werksessies bieden uitkomst en zorgen voor continuïteit. Ervoor zorgen dat uw personeel gezond, betrokken en verbonden blijft.
  • Zaakgericht werken. Versneld inregelen en/of optimaliseren van zaakgericht werken.
  • QuickScan Digitale Dienstverlening. Inzichtelijk maken van acute verbetermogelijkheden.  Om zo de organisatie draaiend te houden.

Wij staan voor u klaar

Kunt u op dit moment extra projectcapaciteit en denkkracht goed gebruiken? Neem dan contact met ons op. Wij zetten ons team graag in om u tijdens deze lastige periode te helpen #samensterk.