CIO-platformbijeenkomst in de zorg

CIO-platformbijeenkomst in de zorg


We leven in een tijd waarin sprake is van ingrijpende maatschappelijke, economische en technologische veranderingen. Op welke wijze kunnen organisaties omgaan met deze tijd van disruptie waarin digitale interactie leidend is? Op welke wijze maakt de Chief Information Officer het verschil bij de digitale toekomst van organisaties?

CIO-platform

M&I/Partners organiseert regelmatig bijeenkomsten voor CIO's en IT-managers over actuele thema's op het snijvlak van zorg, technologie en ICT. Hierbij is volop gelegenheid om inhoudelijk van gedachten te wisselen en te netwerken met CIO’s en informatie- en IT-managers van collega-zorginstellingen.

Eerdere CIO-bijeenkomsten

Eerdere bijeenkomsten gingen over ICT-samenwerking tussen ziekenhuizen: ervaringen uit de praktijk, informatieveiligheid en –uitwisseling, veranderende sturing en organisatie van ICT, de veranderende rol van de CIO in de zorg, samenwerken in teams, de rol van CIO als Chief Innovation Officer in het succesvol realiseren van zorgtransformatie, leiderschap in het digitale tijdperk, data en artificial intelligence.  Blik samen met ons terug op de afgelopen CIO-platformbijeenkomsten.


 

 

Maak kennis met

Volgende CIO-platformbijeenkomstAanmelden voor de volgende CIO-platformbijeenkomst in het teken van de belofte van gepersonaliseerde zorg?

Aanmelden

Relevante kennis

We hebben eigenzinnige CIO’s nodig
11-06-2018

We hebben eigenzinnige CIO’s nodig

Lees meer
Verbeterde zorg door 'Samen Beslissen' en Artificial Intelligence
23-04-2018

Verbeterde zorg door 'Samen Beslissen' en Artificial Intelligence

Lees meer