CIO-platformbijeenkomst in de zorg

CIO-platformbijeenkomst in de zorg


We leven in een tijd waarin sprake is van ingrijpende maatschappelijke, economische en technologische veranderingen. Op welke wijze kunnen organisaties omgaan met deze tijd van disruptie waarin digitale interactie leidend is? Op welke wijze maakt de Chief Information Officer het verschil bij de digitale toekomst van organisaties?

CIO-platform

M&I/Partners organiseert regelmatig bijeenkomsten voor CIO's en IT-managers over actuele thema's op het snijvlak van zorg, technologie en ICT. Hierbij is volop gelegenheid om inhoudelijk van gedachten te wisselen en te netwerken met CIO’s en informatie- en IT-managers van collega-zorginstellingen.

Eerdere CIO-bijeenkomsten

Eerdere bijeenkomsten gingen over ICT-samenwerking tussen ziekenhuizen: ervaringen uit de praktijk, informatieveiligheid en –uitwisseling, veranderende sturing en organisatie van ICT, de veranderende rol van de CIO in de zorg, samenwerken in teams, de rol van CIO als Chief Innovation Officer in het succesvol realiseren van zorgtransformatie, leiderschap in het digitale tijdperk, data en artificial intelligence en de belofte van geperonaliseerde zorg.  Blik samen met ons terug op de afgelopen CIO-platformbijeenkomsten.


 

 
Maak kennis met

Meer relevante kennis

Coronacrisis: de CIO in ziekenhuizen
04-06-2020

Coronacrisis: de CIO in ziekenhuizen

Lees meer
Coronacrisis: de effecten op digitalisering in de zorg
29-04-2020

Coronacrisis: de effecten op digitalisering in de zorg

Lees meer