Digitaal leiderschap

Digitaal leiderschap


Als CIO staat u klaar om flink uit te pakken met digitalisering, maar uw bestuur en management zijn lastig te overtuigen en blijven op de kosten hameren. Met persoonlijke coaching ondersteunen wij u om effectiever met uw bestuur te communiceren.

Regelmatig zijn wij gesprekspartner en coach voor het bestuur en management om besluitvorming op het gebied van ICT te verbeteren en te starten met het ontwikkelen van digitaal leiderschap. Wij bieden ook korte of langere management development programma’s op maat in alle lagen van uw organisatie. Het resultaat? Grip op uw ICT. 

Digitaal leiderschap

Digitaal leiderschap is dé succesfactor voor digitale transformatie. Digitalisering binnen overheid en zorg stellen andere eisen aan bestuur, managers, medewerkers en de ICT-afdeling. In de rol adviseur, sparringpartner, projectleider of coach helpen wij u met die nieuwe manier van digitaal leiderschap.

Wilt u vrijblijvend van gedachten wisselen over digitaal leiderschap binnen uw organisatie en hoe u die kunt versterken? Neem contact op met Jan!
Maak kennis met

Op welke wijze maakt u het verschil?We leven in een tijd van ingrijpende maatschappelijke, economische en technologische veranderingen.
Op welke wijze maakt de CIO het verschil bij de digitale toekomst van organisaties?

De antwoorden vindt u in het boek: CIO 3.0ofontdek meer

Relevante case

De Jeugd- & Gezinsbeschermers interim-hoofd ICT

De Jeugd- & Gezinsbeschermers interim-hoofd ICT

De Jeugd- & Gezinsbeschermers bevond zich in een turbulente periode. Eind 2014 stond de transitie van de verantwoordelijkheid van jeugdzorg naar gemeenten en de invoering van een nieuw registratiesysteem op de agenda. Tijdens deze transitie moet de ICT-ondersteuning geborgd zijn. Richard Sitters ging als interim-hoofd ICT aan de slag met de ICT-strategie.

Lees meer

Relevante kennis

We hebben eigenzinnige CIO’s nodig
11-06-2018

We hebben eigenzinnige CIO’s nodig

Lees meer
Verbeterde zorg door 'Samen Beslissen' en Artificial Intelligence
23-04-2018

Verbeterde zorg door 'Samen Beslissen' en Artificial Intelligence

Lees meer