Effectieve ICT-afdeling

Effectieve ICT-afdeling


Om de uitdagingen van digitale transformatie aan te kunnen, moet uw ICT-afdeling als een team samenwerken. Zij moeten immers de noodzakelijke vernieuwing helpen realiseren. De menselijke waarde in het digitale tijdperk.

Steeds meer organisaties zijn bij het realiseren van ambities en doelstellingen afhankelijk van ICT. Soms werken medewerkers van een ICT-afdeling niet goed samen. Dit heeft grote impact op de kwaliteit van de gehele ICT-dienstverlening. Medewerkers maken geen gebruik van hun eigen kracht om een bijdrage aan het eindresultaat te leveren en dat frustreert. Bij stress wordt het onbegrip in een team vaak nog groter.

Effectieve ICT-afdeling

Meer inzicht in het eigen gedrag en dat van anderen is de sleutel tot een betere samenwerking in het team. Wij helpen u op weg met onze gedegen ICT- en marktkennis een effectieve en optimale ICT-afdeling op te zetten. Met Lumina Spark zorgen we dat uw medewerkers en uw ICT-afdeling inzicht krijgen in hun kwaliteiten en valkuilen en de effectiviteit van de ICT-afdeling vergoot wordt. Denk bijvoorbeeld aan het waarderen van verschillen, omgaan met verandering en weerstand, presteren onder druk en elkaar goed leren kennen bij het starten van een project. Desgewenst kunnen de programma's verbonden worden aan concrete producten of doelstellingen, zoals het maken van een jaarplan of een implementatieplan en het uitvoeren ervan. Naast programma’s die wij in workshopvorm aanbieden, zetten wij Lumina Spark ook in bij individuele coaching.
Maak kennis met

Vergroot uw teameffectiviteit met Lumina!Geef uw medewerkers inzicht in hun kwaliteiten en valkuilen, en verbeter de effectiviteit van uw team!

Ontdek Lumina

Meer relevante kennis opdoen

Dit zijn de grootste misverstanden over de CIO
14-04-2021

Dit zijn de grootste misverstanden over de CIO

Lees meer
Coronacrisis: de CIO in ziekenhuizen
04-06-2020

Coronacrisis: de CIO in ziekenhuizen

Lees meer