Interim CIO

Interim CIO


Wij geloven in de kracht van ICT voor de digitale transformatie naar klantgerichte, effectieve en efficiënte organisaties. Wij richten ons daarbij op de ICT-strategie en de bestuurlijke aspecten daarvan. Deze veranderingen vragen veel van bestuurders en ICT-managers. Expertise van buiten kan dan zinvol zijn.

Interim oplossing

Onze interim-managers bieden ondersteuning om de gewenste (digitale) transformatie daadwerkelijk tot stand te brengen. We hebben uitgebreide ervaring op strategisch bestuurs- en directieniveau en in de uitvoering, zowel in zorg als bij de overheid. Ook bieden wij veranderkundige expertise en managementervaring voor herinrichting en professionalisering van de IT-functie in uw organisatie.

Eerdere successen

Recent waren we onder meer actief voor CWZ, Amphia Ziekenhuis, De Zorgboog, St. Antonius Ziekenhuis, De Jeugd- & Gezinsbeschermers, GGD Amsterdam en Atalmedial.

Onze interim-, informatie- en ICT-managers zijn resultaatgericht en geven richting. We gaan voor oplossingen die werken, brengen keuzemogelijkheden in kaart en adviseren bij de besluitvorming. Een sparringpartner op elk niveau. Inhoudelijk sterk, met de durf om stelling te nemen.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen als interim CIO? Neem contact met ons op!

Maak kennis met

Weten wat wij voor uw zorginstelling of overheidsorganisatie kunnen betekenen als interim-CIO?Relevante case

St. Antonius Ziekenhuis ‘Veranderingskracht en overwicht waren doorslaggevend’

St. Antonius Ziekenhuis ‘Veranderingskracht en overwicht waren doorslaggevend’

In februari 2012 werd Jan Houben op interim-basis benoemd tot CIO van het St. Antonius Ziekenhuis in Utrecht en Nieuwegein. Bestuurder Frans Spijkers, die eind januari afscheid nam van het ziekenhuis, en Jan kijken terug op het proces dat is doorlopen en de behaalde resultaten.

Lees meer

Relevante kennis

We hebben eigenzinnige CIO’s nodig
11-06-2018

We hebben eigenzinnige CIO’s nodig

Lees meer
Verbeterde zorg door 'Samen Beslissen' en Artificial Intelligence
23-04-2018

Verbeterde zorg door 'Samen Beslissen' en Artificial Intelligence

Lees meer