Interim CIO

Interim CIO


Wij geloven in de kracht van ICT voor de digitale transformatie naar klantgerichte, effectieve en efficiënte organisaties. Wij richten ons daarbij op de ICT-strategie en de bestuurlijke aspecten daarvan. Deze veranderingen vragen veel van bestuurders en ICT-managers. Expertise van buiten kan dan zinvol zijn. Wij beloven u een tijdelijke inzet met een blijvend resultaat.

Rol van de CIO

Digitale innovatie kan alleen plaatsvinden in zeer nauwe samenwerking met de business. Het gaat hierbij om elkaar over en weer te inspireren. Korte lijnen tussen business en ICT te organiseren en veel kennis van het primaire proces in te brengen. Het vraagt ook van de business awareness van de kansen (en bedreigingen) van het digitale tijdperk. De informatiemanager of CIO kan en moet de business hierbij helpen.

Interim CIO oplossing

Onze interim-managers bieden ondersteuning om de gewenste (digitale) transformatie daadwerkelijk tot stand te brengen. We hebben uitgebreide ervaring op strategisch bestuurs- en directieniveau en in de uitvoering, zowel in zorg als bij de overheid. Ook bieden wij veranderkundige expertise en managementervaring voor herinrichting en professionalisering van de IT-functie in uw organisatie. Onze interim-, informatie- en ICT-managers zijn resultaatgericht en geven richting. We gaan voor oplossingen die werken, brengen keuzemogelijkheden in kaart en adviseren bij de besluitvorming. Een sparringpartner op elk niveau. Inhoudelijk sterk, met de durf om stelling te nemen.

Interim successen

M&I/Partners levert diverse interim CIO's, interim-managers en projectmanagers bij uiteenlopende organisaties in de zorg en overheid. Recent waren we onder meer actief voor CWZ, Amphia Ziekenhuis, St. Antonius Ziekenhuis, De Jeugd- & Gezinsbeschermers, GGD Amsterdam en Atalmedial.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen als interim CIO? Neem contact met ons op!
Maak kennis met

Weten wat wij voor uw zorginstelling of overheidsorganisatie kunnen betekenen als interim-CIO?Relevante case

Interim-CIO bij St. Antonius Ziekenhuis ‘Veranderingskracht en overwicht waren doorslaggevend’

Interim-CIO bij St. Antonius Ziekenhuis ‘Veranderingskracht en overwicht waren doorslaggevend’

In februari 2012 werd Jan Houben op interim-basis benoemd tot CIO van het St. Antonius Ziekenhuis in Utrecht en Nieuwegein.  Een uitdagende functie rondom digitaal leiderschap.

Lees verder

Meer relevante kennis opdoen

Dit zijn de grootste misverstanden over de CIO
14-04-2021

Dit zijn de grootste misverstanden over de CIO

Lees meer
Coronacrisis: de CIO in ziekenhuizen
04-06-2020

Coronacrisis: de CIO in ziekenhuizen

Lees meer