Digitale strategie

Digitale strategie


Waar staat uw organisatie op het pad van digitale transformatie? Waar beginners vooral te maken hebben met een gebrek aan strategie en moeite om het management het belang van digitaal te laten begrijpen, hebben gevorderden met name zorgen over de informatieveiligheid en te weinig technologische skills. 

Digitale strategie

Uw digitale strategie moet naadloos aansluiten op uw bedrijfsstrategie. Het gaat niet meer om een digitale strategie maar om een strategie in een digitale wereld. Een typische digitale strategie bestaat uit een visie, beleidsuitgangspunten en een ICT-agenda voor de komende jaren en hoe hierop gestuurd wordt. De ICT-agenda bevat een mix van projecten voor vandaag, morgen en overmorgen. Borg de dienstverlening en bedrijfsvoering vandaag. Realiseer uw bedrijfsstrategische prioriteiten morgen. Zet in op innovatie van uw dienstverlening (artificial intelligence, big data, predictive analytics en E-Health) voor overmorgen.

Technologie, kennis, cultuur en leiderschap spelen een beslissende factor voor het operationaliseren en succes van uw digitale strategie. M&I/Partners helpt u om de digitale strategie en (e-)dienstverlening te ontwikkelen, in nauwe samenwerking en interactie met de stakeholders en medewerkers van uw organisatie. Samen met u definiëren we een strategische plan en leveren een visueel aantrekkelijk, pragmatisch resultaat dat begrijpelijk is voor alle stakeholders.

Daag ons uit

Wij ondersteunen en begeleiden u graag met het opzetten of reviewen van uw digitale strategie, het vertalen daarvan naar een concreet actieplan en het inrichten van de juiste ICT-governance en ICT-organisatie om uw doelstellingen te bereiken.
Maak kennis met

Bent u klaar voor de digitale mogelijkheden?Wij ondersteunen u met uw digitale strategie, digitaal leiderschap, optimale ICT-organisatie en de bijbehorende besturing en governance.

Ontdek hoe het digitaal anders kanofMeer kennis opdoen

Relevante case

Summa College praktisch én visueel aantrekkelijk informatiebeleidsplan

Summa College praktisch én visueel aantrekkelijk informatiebeleidsplan

Het Summa College wil een informatiebeleidsplan op basis waarvan de verschillende stakeholders en in het bijzonder het onderwijs sturing kunnen geven aan de inrichting van de informatievoorziening en ICT in de periode tot 2020.

Lees verder

Meer relevante kennis opdoen

Succes met digitale pathologie in zeven stappen
23-03-2021

Succes met digitale pathologie in zeven stappen

Lees meer
Een ICT’er is nog geen politicus
11-02-2021

Een ICT’er is nog geen politicus

Lees meer