Digitale strategie

Digitale strategie


Waar staat uw organisatie op het pad van digitale transformatie? Waar beginners vooral te maken hebben met een gebrek aan strategie en moeite om het management het belang van digitaal te laten begrijpen, hebben gevorderden met name zorgen over de informatieveiligheid en te weinig technologische skills.

Digitale strategie

Uw digitale strategie moet naadloos aansluiten op uw bedrijfsstrategie. Het gaat niet meer om een digitale strategie maar om een strategie in een toenemend digitale wereld. Een typische digitale strategie bestaat uit een visie, beleidsuitgangspunten en een ICT-agenda voor de komende jaren en hoe hierop gestuurd wordt. De ICT-agenda bevat een mix van projecten voor vandaag, morgen en overmorgen. Borg de dienstverlening en bedrijfsvoering vandaag. Realiseer uw bedrijfsstrategische prioriteiten morgen. Zet in op innovatie van uw dienstverlening (artificial intelligence, big data, predictive analytics en E-Health) voor overmorgen.

M&I/Partners helpt u om de digitale strategie en (e-)dienstverlening te ontwikkelen, in nauwe samenwerking en interactie met de stakeholders en medewerkers van uw organisatie. Wij leveren een visueel aantrekkelijk, pragmatisch resultaat dat begrijpelijk is voor alle stakeholders.
Maak kennis met

Bent u klaar voor de digitale mogelijkheden?Wij ondersteunen u met uw digitale strategie, digitaal leiderschap, optimale ICT-organisatie en de bijbehorende besturing en governance.

Ontdek hoe het digitaal anders kanofMeer kennis opdoen

Relevante case

Summa College praktisch én visueel aantrekkelijk informatiebeleidsplan

Summa College praktisch én visueel aantrekkelijk informatiebeleidsplan

Het Summa College wil een informatiebeleidsplan op basis waarvan de verschillende stakeholders en in het bijzonder het onderwijs sturing kunnen geven aan de inrichting van de informatievoorziening en ICT in de periode tot 2020.

Lees meer

Relevante kennis

Verbeterde zorg door 'Samen Beslissen' en Artificial Intelligence
23-04-2018

Verbeterde zorg door 'Samen Beslissen' en Artificial Intelligence

Lees meer
De Belastingdienst kan het. Waarom anderen niet?
18-03-2018

De Belastingdienst kan het. Waarom anderen niet?

Lees meer
M&I/Partners gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website, geeft u akkoord te zijn met het gebruik van cookies.
Sluit deze melding