ICT is steeds vaker integraal onderdeel van uw bedrijfsvoering en daarmee van strategisch belang. Maar soms brengt ICT onverwachte (omvangrijke) risico’s met zich mee. Kunt u vertrouwen op uw ICT-omgeving en automatisering? U wilt uw ICT-programma’s en ICT-projecten succesvol uitvoeren en dat uw ICT-omgeving optimaal werkt. Maar bent u op de goede weg, doet u de goede dingen en doet u de dingen goed?

Overweegt u een nieuw ICT-systeem, kan en moet een ICT-project bijgestuurd worden, zijn investeringen wel of niet noodzakelijk of kan het ICT-project juist beter gestopt worden? Een ICT-audit geeft inzicht in de status en kwaliteit van uw huidige ICT-omgeving of project. Door uw ICT-omgeving door een onafhankelijke partij te auditen kunnen de huidige status en impact en risico’s van besluiten beter en vollediger worden beschreven. Het helpt u aan reflectieve ruimte om van enige afstand te kijken naar het eigen handelen en de betekenis daarvan in de betrokken context om buiten de eigen kaders, uitgangspunten en paradigma’s te kijken.

ICT-project toetsen

Wij bieden experts met uitgebreide praktijkervaring die op korte termijn, professioneel en onafhankelijk reviews, second opinions en audits uitvoeren. In een korte doorlooptijd toetsen wij uw ICT-project of ICT-toepassing en zorgen dat u als opdrachtgever goed geïnformeerde besluiten kunt nemen. Wij kijken graag met u mee voor een onafhankelijk oordeel bij veranderprogramma's en ICT-projecten. Het geeft u zekerheid en waardevolle inzichten.

Realiteit kwaliteit ICT-project
Maak kennis met

George Leih

Principal adviseur
george.leih@mxi.nl
06 20 24 64 25
Lees mijn publicaties
Meer kennis opdoen over digitale transformatie?Relevante case

Saffier de Residentiegroep toekomstbestendige IT-review

Saffier de Residentiegroep toekomstbestendige IT-review

Dit voorjaar heeft M&I/Partners een review uitgevoerd op de ICT-portefeuille van Saffier de Residentiegroep. Deze organisatie had vragen rondom outsourcing, het applicatielandschap, de ICT-afdeling en de afstemming tussen het primaire proces en de ICT-portefeuille.

Lees meer

Relevante kennis

Verbeterde zorg door 'Samen Beslissen' en Artificial Intelligence
23-04-2018

Verbeterde zorg door 'Samen Beslissen' en Artificial Intelligence

Lees meer
De Belastingdienst kan het. Waarom anderen niet?
18-03-2018

De Belastingdienst kan het. Waarom anderen niet?

Lees meer
M&I/Partners gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website, geeft u akkoord te zijn met het gebruik van cookies.
Sluit deze melding