Een zorginstelling of overheid is afhankelijk van betrouwbare en veilige ICT-systemen. ICT is steeds vaker integraal onderdeel van uw bedrijfsvoering en daarmee van strategisch belang. Goed functionerende ICT-systemen of een goed werkende ICT-afdeling zijn noodzakelijke randvoorwaarde voor succes. Maar soms brengt ICT onverwachte (omvangrijke) risico’s met zich mee. Kunt u vertrouwen op uw ICT-omgeving en automatisering? U wilt uw ICT-programma’s en ICT-projecten succesvol uitvoeren en dat uw ICT-omgeving optimaal werkt. Maar bent u op de goede weg, doet u de goede dingen en doet u de dingen goed?

Onafhankelijke ICT-toetsing

Overweegt u een nieuw ICT-systeem, kan en moet een ICT-project bijgestuurd worden, zijn investeringen wel of niet noodzakelijk of kan het ICT-project juist beter gestopt worden? Een ICT-audit geeft inzicht in de status en kwaliteit van uw huidige ICT-omgeving of project. Door uw ICT-omgeving door een onafhankelijke partij te auditen kunnen de huidige status en impact en risico’s van besluiten beter en vollediger worden beschreven. Het helpt u aan reflectieve ruimte om van enige afstand te kijken naar het eigen handelen en de betekenis daarvan in de betrokken context om buiten de eigen kaders, uitgangspunten en paradigma’s te kijken.

Weloverwogen besluiten

Wilt u de kwaliteit van ICT en automatisering in uw organisatie verbeteren? Wij bieden experts met uitgebreide praktijkervaring die op korte termijn, professioneel en onafhankelijk reviews, second opinions en audits uitvoeren. In een korte doorlooptijd toetsen wij uw ICT-project of ICT-toepassing en zorgen dat u als opdrachtgever weloverwogen en goed geïnformeerde besluiten kunt nemen. Wij kijken graag met u mee voor een onafhankelijk oordeel bij veranderprogramma's en ICT-projecten. Het geeft u zekerheid en waardevolle inzichten.

Realiteit kwaliteit ICT-project
Maak kennis met

George Leih

Principal adviseur
george.leih@mxi.nl
06 20 24 64 25
Lees mijn publicaties
Meer kennis opdoen over digitale transformatie?Relevante case

Saffier de Residentiegroep toekomstbestendige IT-review

Saffier de Residentiegroep toekomstbestendige IT-review

Dit voorjaar heeft M&I/Partners een review uitgevoerd op de ICT-portefeuille van Saffier de Residentiegroep. Deze organisatie had vragen rondom outsourcing, het applicatielandschap, de ICT-afdeling en de afstemming tussen het primaire proces en de ICT-portefeuille.

Lees meer

Relevante kennis

Have a nice day in Tanzania
01-10-2018

Have a nice day in Tanzania

Lees meer
Digitale transformatie binnen gemeenten (CIO 3.0)
19-06-2018

Digitale transformatie binnen gemeenten (CIO 3.0)

Lees meer