Een zorginstelling of overheid is afhankelijk van betrouwbare en veilige ICT-systemen. ICT is steeds vaker integraal onderdeel van uw bedrijfsvoering en daarmee van strategisch belang. Maar soms brengt ICT onverwachte (omvangrijke) risico’s met zich mee. Kunt u vertrouwen op uw ICT-omgeving en automatisering? U wilt uw ICT-programma’s en ICT-projecten succesvol uitvoeren en dat uw ICT-omgeving optimaal werkt. Goed functionerende ICT-systemen en een goed werkende ICT-afdeling zijn noodzakelijke randvoorwaarde voor succes. Maar bent u op de goede weg, doet u de goede dingen en doet u de dingen goed? Dit vraagt om een betrouwbare partner.

Onafhankelijke ICT-toetsing

Overweegt u een nieuw ICT-systeem? Kan en moet een ICT-project bijgestuurd worden? Zijn investeringen wel of niet noodzakelijk of kan het ICT-project juist beter gestopt worden? Een ICT-audit geeft inzicht in de status en kwaliteit van uw huidige ICT-omgeving of project. Door uw ICT-omgeving door een onafhankelijke partij te auditen kunnen de huidige status en impact en risico’s van besluiten beter en vollediger worden beschreven. Het helpt u aan reflectieve ruimte om van enige afstand te kijken naar het eigen handelen en de betekenis daarvan in de betrokken context om buiten de eigen kaders, uitgangspunten en paradigma’s te kijken.

Reviews audits M&I/Partners

Weloverwogen besluiten

Wilt u de kwaliteit van ICT en automatisering in uw organisatie verbeteren? Wij bieden experts met uitgebreide praktijkervaring die op korte termijn, professioneel en onafhankelijk reviews, second opinions en audits uitvoeren. In een korte doorlooptijd toetsen wij uw ICT-project of ICT-toepassing en zorgen dat u als opdrachtgever weloverwogen en goed geïnformeerde besluiten kunt nemen. Wij kijken graag met u mee voor een onafhankelijk oordeel bij veranderprogramma's en ICT-projecten. Het geeft u zekerheid en waardevolle inzichten.
Maak kennis met

George Leih

Principal adviseur
george.leih@mxi.nl
06 20 24 64 25
Lees mijn publicaties
Relevante case

Saffier de Residentiegroep toekomstbestendige IT-review

Saffier de Residentiegroep toekomstbestendige IT-review

Dit voorjaar heeft M&I/Partners een review uitgevoerd op de ICT-portefeuille van Saffier de Residentiegroep. Deze organisatie had vragen rondom outsourcing, het applicatielandschap, de ICT-afdeling en de afstemming tussen het primaire proces en de ICT-portefeuille.

Lees verder

Meer relevante kennis opdoen

Succes met digitale pathologie in zeven stappen
23-03-2021

Succes met digitale pathologie in zeven stappen

Lees meer
Een ICT’er is nog geen politicus
11-02-2021

Een ICT’er is nog geen politicus

Lees meer