ICT-beheerorganisatie

ICT-beheerorganisatie


Zodra een ICT-project is afgerond en het resultaat is geïmplementeerd worden de resultaten overgedragen aan de beheerorganisatie. Een goede beheerorganisatie borgt de investeringen en de kwaliteit van de informatievoorziening. Ook zorgt de beheerorganisatie voor een vlekkeloos gebruik en werking van de nieuwe toepassing door gebruikers- en functioneel beheer enerzijds en applicatie- en technische beheer anderzijds. 

Is uw beheerorganisatie voldoende in staat om de noodzakelijke beheerdiensten te leveren? Is er voldoende menskracht en is iedereen voldoende opgeleid? Is de aansturing ingericht? Met andere woorden is duidelijk wie binnen de organisatie de eigenaar van het systeem is en daarmee opdrachtgever van de beheerorganisatie?

Passende beheerorganisatie

We hebben veel ervaring met het inrichten en optimaliseren van applicatiebeheer, functioneel beheer en technisch beheer in zorginstellingen en bij overheden. Onze adviseurs zijn op operationeel, tactisch én strategisch niveau inzetbaar om uw beheerprocessen te verbeteren en beter op elkaar aan laten sluiten. M&I/Partners adviseert u welke beheerorganisatie passend is en welke skills, resources en kennis hiervoor nodig zijn.
Maak kennis met

Patrick van Eekeren

Partner
patrick.van.eekeren@mxi.nl
030 2 270 502
Lees mijn publicaties
Bent u klaar voor de digitale mogelijkheden?Wij ondersteunen u met uw digitale strategie, digitaal leiderschap, optimale ICT-organisatie en de bijbehorende besturing en governance.

Ontdek hoe het digitaal anders kanofMeer kennis opdoen

Relevante case

Gemeente Dalfsen vooruit met nieuwe I&A-strategie

Gemeente Dalfsen vooruit met nieuwe I&A-strategie

M&I/Partners adviseerde de gemeente Dalfsen over de Informatisering en Automatisering strategie en welke digitale koers de gemeente het best kan varen, gelet op de missie, visie en ambities.

Lees verder

Meer relevante kennis opdoen

Succes met digitale pathologie in zeven stappen
23-03-2021

Succes met digitale pathologie in zeven stappen

Lees meer
Een ICT’er is nog geen politicus
11-02-2021

Een ICT’er is nog geen politicus

Lees meer