Projectmanagement- en implementatie

Projectmanagement- en implementatie


Soms is het noodzakelijk om tijdelijk extra mensen in te zetten gedurende de strategie en realisatie van een ICT-project. Mensen die begrijpen wat er van hen verwacht wordt, projectresultaten weten neer te zetten en projectdoelstellingen te realiseren.

Succesvolle realisatie

Wanneer u een project succesvol wil implementeren is een juiste aanpak cruciaal. Is een traditionele aanpak voor bedrijfskritische projecten nodig of vraagt een innovatief project een meer experimentele aanpak? De professionals van M&I/Partners zijn in staat een realistisch projectvoorstel of projectplan te maken dat recht doet aan de strategische, bestuurlijke, organisatorische, technologische en financiële context van uw organisatie. Op basis van hun ervaring bepalen zij de juiste projectscope passend bij de innovatie- en veranderkracht van uw organisatie om uw project succesvol te realiseren.

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij bieden ervaren adviseurs, projectleiders, architecten, verandermanagers en interim-managers die uw sector kennen, expert zijn in hun vakgebied en u verrassen. Een sparringpartner op elk niveau die stelling durven nemen. Onze adviseurs begrijpen wat er van hen verwacht wordt, bewaken planningen en deadlines, sturen teams aan en helpen u het project tot een goed einde te brengen. Ook ondersteunen onze professionals bij de implementatie van een nieuwe toepassing en nieuwe processen (EPD, ERP, ECD, zaaksystemen, softwarepakketten). Steeds vaker is een minder traditionele aanpak nodig. Om snel resultaten neer te zetten of voor innovatieve projecten waar sprake is van nieuwe toepassingen of technologie is een scrum of agile aanpak gevraagd.

Daag ons uit

Heeft u behoefte aan een sparringpartner of projectleider. Iemand die weet wat er binnen uw gemeente of zorginstelling speelt en uw ICT-project tot een goed einde brengt? Neem contact met ons op.
Maak kennis met

Bent u klaar voor de digitale mogelijkheden?Wij ondersteunen u met uw digitale strategie, digitaal leiderschap, optimale ICT-organisatie en de bijbehorende besturing en governance.

Ontdek hoe het digitaal anders kanofMeer kennis opdoen

Relevante case

UMCG implementeerde ERP in recordtijd

UMCG implementeerde ERP in recordtijd

Het was hoog tijd dat er iets gebeurde bij de verouderde informatievoorziening in het UMCG. UMCG implementeerde ERP met hulp van M&I/Partners succesvol én in recordtijd!

Lees verder

Meer relevante kennis opdoen

Succes met digitale pathologie in zeven stappen
23-03-2021

Succes met digitale pathologie in zeven stappen

Lees meer
Een ICT’er is nog geen politicus
11-02-2021

Een ICT’er is nog geen politicus

Lees meer