Architecten

Architecten


M&I/Partners beschikt over ervaren architecten, die in verschillende rollen betrokken zijn geweest bij grote realisatietrajecten. Zij zijn in staat om een specifieke architectuur snel te doorgronden en de haalbaarheid en risico's in te schatten. Als onafhankelijk adviesbureau heeft M&I/Partners veel ervaring met het uitvoeren van beoordelingen van architecturen en andere ICT-producten, ook in een politiek gevoelige context.

M&I/Partners heeft diverse architecten voor u klaar staan. Allen met een grote inhoudelijke drive, een tikkeltje eigenwijs, een goede set aan communicatieve vaardigheden en een eigen stijl. We hebben ervaring met vrijwel alle disciplines, van enterprise-architectuur tot data-architectuur en van interim-management tot het operationeel realiseren van een projectstart.

Onze architecten zijn bekend met toepassing van architectuur binnen de overheid, veiligheidsregio's en de gezondheidszorg. We zijn thuis in de architectuurtheorie, de methodieken en de modellen. We kennen de relevante referentiearchitecturen voor de verschillende markten zoals NORA, GEMMA, CORA en PURA en weten ze op hun waarde te schatten. Maar bovenal zijn we in staat deze hulpmiddelen op een goede en pragmatische manier in te zetten en u te helpen grip te krijgen en te houden op uw informatievoorziening. We gebruiken wat nodig is om een specifiek doel te bereiken dat aansluit bij de organisatie én uw mensen.
Maak kennis met

Krijg inzicht en structuur in uw bestaande applicatielandschapRelevante case

Havenbedrijf Amsterdam inrichting informatiearchitectuur

Havenbedrijf Amsterdam inrichting informatiearchitectuur

Havenbedrijf Amsterdam vroeg M&I/Partners inzicht te geven in het applicatielandschap, de informatiestromen en onderliggende infrastructuur. Eric Rijnboutt heeft een start gemaakt met de opbouw van de informatiearchitectuur. Met als resultaat een set 'praatplaten' die de organisatie inzicht geeft in de huidige informatievoorziening.

Lees meer

Relevante kennis

Angst voor architectuur
18-06-2018

Angst voor architectuur

Lees meer
Terug naar de kern van architectuur
13-06-2017

Terug naar de kern van architectuur

Lees meer