Architecten

Architecten


M&I/Partners beschikt over ervaren ICT-architecten, die in verschillende rollen betrokken zijn geweest bij grote ICT-projecten en realisatietrajecten. Zij zijn in staat om een specifieke digitale architectuur snel te doorgronden en de haalbaarheid en risico's in te schatten. Als onafhankelijkICT- adviesbureau heeft M&I/Partners veel ervaring met het uitvoeren van beoordelingen van architecturen en andere ICT-producten, ook in een politiek gevoelige context.

ICT-architecten

Architecten spelen steeds vaker de rol van betrouwbare partner en adviseur om uw digitale strategie te definiëren en realiseren. M&I/Partners heeft diverse onafhankelijke architecten voor u klaar staan. Zij helpen u in het concretiseren en expliciteren van uw behoefte over de samenhang van uw processen, applicaties en ICT. Allen met een grote inhoudelijke drive, een tikkeltje eigenwijs, een goede set aan communicatieve vaardigheden en een eigen stijl. We hebben ervaring met vrijwel alle disciplines, van enterprise-architectuur tot data-architectuur en van interim-management tot het operationeel realiseren van een projectstart. De architecten van M&I/Partners zijn continu bezig met innovatie en vernieuwing. Bijvoorbeeld op het gebied van data en API's.

Grip op uw informatievoorziening

Onze architecten zijn bekend met toepassing van digitale en ICT-architectuur binnen de overheid, veiligheidsregio's en de gezondheidszorg. We zijn thuis in de architectuurtheorie, de methodieken en de modellen. We kennen de relevante referentiearchitecturen voor de verschillende markten zoals NORA, GEMMA, CORA en PURA en weten ze op hun waarde te schatten. Maar bovenal zijn we in staat deze hulpmiddelen op een goede en pragmatische manier in te zetten en u te helpen grip te krijgen en te houden op uw informatievoorziening en ICT. We gebruiken wat nodig is om een specifiek doel te bereiken dat aansluit bij de organisatie, strategie én uw mensen.
Maak kennis met

Krijg inzicht en structuur in uw bestaande applicatielandschapRelevante case

Havenbedrijf Amsterdam inrichting informatiearchitectuur

Havenbedrijf Amsterdam inrichting informatiearchitectuur

Havenbedrijf Amsterdam vroeg M&I/Partners inzicht te geven in het applicatielandschap, de informatiestromen en onderliggende infrastructuur. Eric Rijnboutt heeft een start gemaakt met de opbouw van de informatiearchitectuur. Met als resultaat een set 'praatplaten' die de organisatie inzicht geeft in de huidige informatievoorziening.

Lees verder

Meer relevante kennis opdoen

Zijn informatiearchitecten goede bankovervallers?
24-11-2020

Zijn informatiearchitecten goede bankovervallers?

Lees meer
Angst voor architectuur
18-06-2018

Angst voor architectuur

Lees meer