Inspiratiedag Surplus

Inspiratiedag Surplus


07 november 2019 - 10:00 - 07 november 2019 - 16:00 | De Borgh in Zevenbergen

Surplus heeft een fusieproces achter de rug en probeert de omslag te maken naar een organisatie waarin de wens en de mogelijkheden van de klant veel meer centraal komen te staan. Als partner van Surplus vertelt M&I/Partners over haar rol als ICT-adviesbureau in de begeleiding van het strategische ECD-selectietraject op de inspiratiedag van Surplus.

Inspiratiedag Surplus

Surplus heeft een fusieproces achter de rug en probeert de omslag te maken naar een organisatie waarin de wens en de mogelijkheden van de klant veel meer centraal komen te staan. Deze inhoudelijke omslag in het denken en doen moet mede vorm krijgen door de juiste ondersteunende instrumenten zoals het Elektronisch Cliënten Dossier. Surplus is net als veel organisatie in belangrijke mate afhankelijk van haar informatiesystemen. Het zorginformatiesysteem helpt bij het leveren van goede zorg. Het ondersteunt de medewerker en zorgt voor de communicatie naar uw cliënt en de familie. Een goed systeem is essentieel om de organisatie op koers te houden.

Programma

  • Anton van Mansum en Anthonie Maranus, bestuurders van Surplus, vertellen hoe de nieuwe visie tot stand is gekomen. En hoe het nieuwe zorginformatiesysteem is geïmplementeerd. Bent u overtuigd dat uw huidig systeem ook voor de toekomst de beste keuze is? Sluit deze aan bij de wensen die u heeft? En kan deze uw organisatie optimaal faciliteren?
  • Als betrouwbare partner van Surplus begeleidt M&I/Partners een workshop over haar ervaringen en rol als ICT-adviesbureau in de begeleiding van het ECD-selectietraject. Welke strategische en tactische vraagstukken is Surplus tegen gekomen in deze zoektocht?
  • Infozorg neemt de deelnemers als implementatiepartner van het ECD mee in de do's en don'ts tijdens een implementatie van een multidisciplinaair en integraal zorgsysteem. 
  • Nedap Healthcare vertelt over haar ontwikkelingen met het zorgregistratiesysteem Ons. 

Aanmelden

Herkent u zich in deze vraagstukken en wilt u dit niet missen? Bent u bestuurder of manager in de zorg? Zorg dan dat u er bij bent.Inschrijven