Domotica in perspectief

Domotica in perspectief


05 november 2019 - 15:00 - 05 november 2019 - 18:00 | ntb

Wij zien veel zorgorganisaties worstelen met het thema domotica. Vaak is er al domotica in huis, maar hoe nu verder? M&I/Partners heeft de afgelopen maanden uitgebreid onderzoek gedaan naar alle aspecten van toezichthoudende domotica in de langdurige zorg. Wat is er allemaal mogelijk met domotica? Wat mag wel, wat niet? Welke leveranciers zijn er? Waarin onderscheiden ze zich? En hoe zet je een volgende stap op het domotica-pad in je eigen instelling?

Domotica in perspectief

Op dinsdagmiddag 5 november aanstaande presenteren wij onze onderzoeksresultaten tijdens het event 'Domotica in perspectief'. Maak in één middag kennis met wereld van domotica, netwerk en deel kennis met zorgcollega's en andere professionals. Mis het niet!

Aanmelden

Aanmelden is kosteloos maar wel noodzakelijk. De bijeenkomst is uitsluitend bestemd voor onze relaties in de geestelijke gezondheidszorg, ouderenzorg, thuiszorg en de gehandicaptenzorg. Te weten leden Raad van Bestuur, directeuren, zorgprofessionals, zorgmanagers, innovatiemanagers, ICT- en I&A-managers.Aanmelden


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.