De belofte van informatiegestuurd werken

De belofte van informatiegestuurd werken


28 november 2019 - 15:30 - 28 november 2019 - 19:00 | M&I/Partners

Nieuwe technologieën veranderen onze samenleving. Informatiegestuurd werken is een wenkend perspectief. Het slimmer en beter gebruikmaken van data binnen uw organisatie stelt u in staat om beter beleid te maken, betere beslissingen te nemen, effectiever en efficiënter te handelen én de effecten daarvan te monitoren. Maar wat komt er allemaal bij kijken om informatiegestuurd werken in uw organisatie op te tuigen? Hoe kan u waarde uit data creëren?

De belofte van informatiegestuurd werken

Om antwoord te krijgen en te geven op deze vragen organiseren wij de bijeenkomst 'De belofte van informatiegegstuurd werken'. Donderdagmiddag 28 november gaan wij graag met u in gesprek hoe informatie nou echt een bijdrage levert aan veiligheid en gezondheid. Hoe waarborgt u de veiligheid en gezondheid binnen uw regio? In twee interactieve sessies met onze klanten leert u van hun ervaringen én krijgt u handvatten om data- en informatiegedreven te opereren.

Nieuwe inzichten in Rotterdam-Rijnmond

Maurice Lenferink, CIO van veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond neemt u mee in de ingrijpende vernieuwing die de veiligheidsregio heeft doorgevoerd. Aan de hand van voorbeelden ziet u hoe de veiligheidsregio met data nieuwe inzichten creëert. De tweede spreker kondigen wij binnenkort aan.  

Doelgroep

De bijeenkomst is uitsluitend bestemd voor onze relaties in veiligheidsregio's, bij omgevingsdiensten, GGD en overheden. Direct aanmelden


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.