Bring your own app! (GGZ)

Bring your own app! (GGZ)


12 juni 2018 - 14:00 - 12 juni 2018 - 18:00 | NTB

Wij zijn overtuigd dat dit het dichtgetimmerde corporate applicatielandschap eindig is. Dinsdag 12 juni vertellen we u alles wat u weten moet over applicatielandschappen op basis van API’s en presenteren we de resultaten van ons API-onderzoek bij alle belangrijke ZIS/EPD-leveranciers in de GGZ in hoeverre zij al voorbereid zijn op de toekomst.

De ontwikkeling van handige consumenten apps gaat razendsnel. Voor allerlei zaken thuis kunt u verschillende app’s (gratis) installeren en gebruiken. Thuis kunt u het volledig inrichten zoals u dat wilt. Zou het niet heerlijk zijn als dat ook op uw werk kan?! Zelf bepalen welke applicaties en apps u gebruikt om uw werk te doen? Niet langer een applicatielandschap dat door de organisatie wordt bepaald en helemaal is afgeschermd?

Wij zijn overtuigd dat dit model (het dichtgetimmerde corporate applicatielandschap) eindig is. Over een paar jaar wil een psychiater alleen bij die GGZ-instelling komen werken als hij zijn eigen handige ‘voorschrijf-app’ en ‘plannings-app’ mag gebruiken. Steeds meer medewerkers en patiënten/cliënten accepteren niet meer dat de instelling bepaalt welke applicaties gebruikt worden. Dit vereist een heel ander applicatielandschap. Dat kan alleen als het corporate landschap koppelingsmogelijkheden biedt op basis van API’s. Hoe ver staat uw instelling af van deze onvermijdelijke toekomst? En welke ZIS/EPD-leverancier is het verst in API-koppelbaarheid?

Dinsdag 12 juni vertellen we u alles wat u weten moet over applicatielandschappen op basis van API’s en presenteren we de resultaten van ons API-onderzoek bij alle belangrijke ZIS/EPD-leveranciers in de GGZ in hoeverre zij al voorbereid zijn op de toekomst. Voor en na de presentaties heeft u de gelegenheid om onder het genot van de hapjes en drankjes die horen bij een high tea de stands van leveranciers te bezoeken en demo’s van hen te bekijken. Careweb, Chipsoft, Code24, de Heer Software, Impulse, Medicore, Nedap, Nedercare, Nexus, PinkRoccade, Topicus en TrompBX zijn aanwezig.

Programma

 • 14:00 - 15.00 uur
  Leveranciersmarkt van de belangrijkste spelers op dit moment: Careweb, Chipsoft, Code24, de Heer Software, Impulse, Medicore, Nedap, Nedercare, Nexus, PinkRoccade Topicus en TrompBX.
 • 15:00 - 16.30 uur
  Inleiding - Bart Groothuis
  Veranderende architecturen - Gert Florijn
  Onderzoeksresultaten huidige leveranciers - Erik Stel
 • 16:30 - 18.00 uur
  Leveranciersmarkt van de belangrijkste spelers op dit moment: Careweb, Chipsoft, Code24, de Heer Software, Impulse, Medicore, Nedap, Nedercare, Nexus, PinkRoccade, Topicus en TrompBX.

Aanmelden
Inschrijven is kosteloos maar wel noodzakelijk. Deze bijeenkomst is bedoeld voor personen die in loondienst zijn van een GGZ-instelling.

Locatie: regio Utrecht
Mede afhankelijk van het aantal deelnemers zoeken wij een geschikte locatie. In mei ontvangt u meer informatie.

Aanmelden


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.M&I/Partners gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website, geeft u akkoord te zijn met het gebruik van cookies.
Sluit deze melding