Innovatiesessie: smart cities

Innovatiesessie: smart cities


29 juni 2018 | Zeist

Kent u de wereld van smart cities? Hoe slim wordt uw stad? Hoe gaan steden om met technologische mogelijkheden op het terrein van milieu, bereikbaarheid, veiligheid en armoede? Laat u in een ochtend of middag inspireren met praktische voorbeelden en tips door onze eigen professionals.

Eind 2017 organiseerden wij voor eigen medewerkers een innovatiefestival. Onze professionals ontwikkelden actuele en inspirerende sessies voor eigen collega’s. Wegens succes herhalen wij deze sessies kosteloos in mei en juni nu ook voor onze klanten. Interesse? Meld u nu aan voor een van onze inspirerende en innoverende sessies, ontdek de digitale mogelijkheden en ga in gesprek met uw vakgenoten. Deelname is kosteloos voor onze klanten. Let op het aantal plaatsen beperkt!

Smart cities 

Vrijdag 29-06-2018 | 09.00 - 12.00 uur
Hoe slim wordt uw stad? Hoe gaan steden om met technologische mogelijkheden op het terrein van milieu, bereikbaarheid, veiligheid en armoede? Wat maakt steden meer of minder smart en welke strategische en beleidsmatige keuzes kunt u maken in uw eigen stad? We nemen u aan de hand van theorie en praktijk mee in de mogelijkheden voor de overheid, gezondheidszorg, onderwijs, bedrijfsleven en het stimuleren van burgerinitiatieven.


Voor wie?
Deze sessies worden uitsluitend aangeboden aan onze klanten. Deelname is kosteloos.

Inschrijven


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.