Innovatiesessies: AI, platformen, filosofie en smart cities

Innovatiesessies: AI, platformen, filosofie en smart cities


25 mei 2018 | Zeist

Benut u de kansen en kent u de wereld van artificial intelligence, digitale platformen, filosofie van de digitale wereld of smart cities? Laat u in een ochtend of middag inspireren met praktische voorbeelden en tips door onze eigen professionals.

Eind 2017 organiseerden wij voor eigen medewerkers een innovatiefestival. Onze professionals ontwikkelden actuele en inspirerende sessies voor eigen collega’s. Wegens succes herhalen wij deze sessies kosteloos in mei en juni nu ook voor onze klanten.

Interesse? Meld u nu aan voor een van onze inspirerende en innoverende sessies, ontdek de digitale mogelijkheden en ga in gesprek met uw vakgenoten. Deelname is kosteloos voor onze klanten. Let op het aantal plaatsen beperkt!

Ontdek onze sessies

Jij bent het platform
Vrijdag 25-05-2018 | 13.00 - 16.00 uur
Ziekenhuizen kijken er soms jaloers naar. Overheden vaak nog aarzelend. Burgers zijn believers of juist criticasters. Eén ding is zeker, platformen, zoals ook Uber en Airbnb, bieden nieuwe kansen én uitdagingen voor maatschappelijke vraagstukken. Nieuwsgierig naar wat een platform nu eigenlijk is en hoe ze werken? Wilt u aan de slag met concrete casussen binnen de zorg en de overheid? Ervaar tijdens deze sessie zelf waar de belangrijke aandachtspunten en dilemma’s liggen bij de inzet van platformen.


Artificial Intelligence
Vrijdag 08-06-2018 | 09.00 - 12.00 uur
In deze sessie praten we u bij op het zich snel ontwikkelende vakgebied van artificial intelligence. Welke vormen zijn er en wat komt nog? Hoe werkt het? Wat kunnen we ermee? Concrete voorbeelden uit onze adviespraktijk, zoals automatische beelddiagnose bij een radiologie-afdeling, komen aan de orde. Aan de hand van deze en andere cases nemen wij u mee in deze nieuwe technologie. Is de mens eigenlijk nog wel nodig in de nabije toekomst? En moeten we ons zorgen maken?


Filosofie van de digitale wereld
Vrijdag 08-06-2018 | 13.00 - 16.00 uur
Filosofen: mannen met baarden in toga’s die wijze dingen riepen over ons bestaan. De digitale wereld van data en hyperconnectiviteit is ons nieuwe bestaan. Dit heeft een ingrijpend effect op ons handelen, denken en zijn. Verrijk uw perspectief op de digitale wereld. Verken met ons hoe filosofie kan helpen. Wij bieden een sessie vol interactie en dialoog over hedendaagse ontwikkelingen in de informatiesamenleving. Wat vindt u er eigenlijk van?


Smart Cities
Vrijdag 29-06-2018 | 09.00 - 12.00 uur
Hoe slim wordt uw stad? Hoe gaan steden om met technologische mogelijkheden op het terrein van milieu, bereikbaarheid, veiligheid en armoede? Wat maakt steden meer of minder smart en welke strategische en beleidsmatige keuzes kunt u maken in uw eigen stad? We nemen u aan de hand van theorie en praktijk mee in de mogelijkheden voor de overheid, gezondheidszorg, onderwijs, bedrijfsleven en het stimuleren van burgerinitiatieven.


Voor wie?
Deze sessies worden uitsluitend aangeboden aan onze klanten. Deelname is kosteloos.

Inschrijven


Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.