IB&P-Traineeship

IB&P-Traineeship voor het opleiden van Informatiebeveiliging & Privacy professionals in de overheid en zorg.


M&I/Partners start 1 april 2022 met het IB&P-Traineeship voor het opleiden van Informatiebeveiliging & Privacy professionals in de overheid en zorg. De trainees zijn inzetbaar als Privacy Officer, Security Officer, privacy of security projectmedewerker.

Het vinden van goede collega's is lastig. Daarnaast zijn wij altijd op zoek naar nieuwe talenten om op te leiden. Mede daarom starten wij dit IB&P-Traineeship om een aantal aanstormende talenten op de arbeidsmarkt warm te maken voor en op te leiden binnen deze expertise!

Uitdagend en intensief IB&P-Traineeship
Een leerwerktraject van 18 maanden, waarbij je het werken op opdrachten combineert met persoonlijke ontwikkeling, training en opleiding. 

IB&P-Traineeship voor de opdrachtgever
U krijgt een leergierige adviseur die (met ondersteuning van een ervaren collega van M&I/Partners) een waardevolle bijdrage levert aan de informatiebeveiliging en privacy binnen uw organisatie.

IB&P-Traineeship voor de eigen organisatie
Opleidingsdagen van het IB&P-Traineeship en de wekelijkse begeleiding is ook beschikbaar voor medewerkers van onze klanten.Wil jij werken als jonge Informatiebeveiliging & Privacy (IB&P) professional in de overheid en zorg? M&I/Partners biedt een uitdagend en intensief IB&P-Traineeship aan op het snijvlak van management en ICT in de overheid en …

Lees verder

Heeft u behoefte aan een Informatiebeveiliging & Privacy professional in de overheid en zorg? M&I/Partners start met het IB&P-Traineeship voor het opleiden van Informatiebeveiliging & Privacy professionals in de overheid en …

Lees verder

Verplichte risico- en informatie-analyse: DPIA's

Ons DPIA-model brengt structuur in de wettelijke vereisten en nodigt uit om hier pragmatisch en effectief mee aan de slag te gaan.

Ontdek het model