IB&P-Traineeship

Een leerwerktraject van 18 maanden, waarbij je het werken op opdrachten combineert met persoonlijke ontwikkeling, training en opleiding. Het IB&P-Traineeship biedt jou alle kansen om je te verdiepen in IB&P, ICT en Management.


Wil jij werken als jonge Informatiebeveiliging & Privacy (IB&P) professional in de overheid en zorg? M&I/Partners biedt een uitdagend en intensief IB&P-Traineeship aan op het snijvlak van management en ICT in de overheid en zorg. Een leerwerktraject van 18 maanden, waarbij je het werken op opdrachten combineert met persoonlijke ontwikkeling, training en opleiding. Het IB&P-Traineeship biedt jou alle kansen om je te verdiepen in IB&P, ICT en management.

Wat ga jij doen?

Jij helpt organisaties in de overheid en zorg hun informatiebeveiliging en privacybescherming op orde te brengen. Jij gaat als adviseur aan de slag met diverse projecten in zorg- of overheidsorganisaties. Jij richt je hierbij, samen met collega’s, op de informatiebeveiliging en privacy. Vanuit dit perspectief denk en werk je inhoudelijk mee met ICT-projecten, beleid- en organisatieontwikkeling. Bij welke organisatie je ook terechtkomt: overal werk je mee aan het verbeteren en veilig inrichten van de werkprocessen in de overheid en zorg.

In de rol van security officer, privacy officer of ICT-adviseur, ga jij aan de slag met:

 • implementatietrajecten van de BIO (overheid) en NEN7510 (zorg);
 • het uitvoeren van risicoanalyses en de opvolging daarvan;
 • het inrichten en uitvoeren van processen rondom de verwerking van persoonsgegevens (DPIA’s, opstellen en beheren van het verwerkingsregister, bewaken van de aanwezigheid en kwaliteit van verwerkersovereenkomsten, inrichten en uitvoeren van processen rondom datalekken);
 • het organiseren en begeleiden van bewustwordingstrajecten. 

Wat krijg jij?

 • Startsalaris van € 2.500,- en een bonusregeling.
 • 27 vakantiedagen en een flexibele werkweek.
 • Leaseauto, laptop en telefoon.
 • Opleidingsprogramma, met ruimte voor jouw individuele focus en intervisie.
 • Een fieldmanager, coach en 100 collega’s die graag kennis delen.
 • Een prettig kantoor in de bosrijke omgeving van Zeist.
 • Balans tussen werken bij de klant, op kantoor en thuis.

Aan het einde van het IB&P-Traineeship, evalueren we met jou. Als jij en wij enthousiast zijn, dan promoveer je naar junior adviseur en krijg je een vast contract voor onbepaalde tijd.

Hoe ziet het IB&P-Traineeship eruit?

Start
1 april 2022, looptijd van 18 maanden.

Opleiding
De eerste twee weken bestaat uit een opleiding over Informatiebeveiliging & Privacy.

Klantopdrachten
Je werkt vier dagen per week op klantopdrachten. Met en onder begeleiding van jouw collega’s bij M&I/Partners.

Ontwikkelactiviteiten
De vrijdag staat in het teken van ontwikkelactiviteiten op de inhoud (IB&P, ICT en Management) en vaardigheden (gespreksvoering, adviesvaardigheden, schrijfvaardigheid). Daarnaast is er op de vrijdagen tijd voor zelfstudie, het behalen van certificaten en het doen van intervisie.

Ben jij?

Afgestudeerd aan het WO, een starter (maximaal drie jaar werkervaring), iemand die wil bouwen aan maatschappelijke oplossingen die mensen écht vooruithelpen én beschikbaar om te starten per 1 april 2022? En spreekt bovenstaande jou aan?

Meld je dan direct aan voor het IB&P-TraineeshipHeeft u de privacyrisico’s van uw gegevensverwerkingen in beeld? Weet u wanneer en op welke verwerkingen u de verplichte risico- en informatie-analyse moet uitvoeren?

Wij hebben verschillende privacy producten ontwikkeld om te zorgen dat u de juiste stappen zet om uw privacy op orde te krijgen en te houden.

Naar de privacy producten