IB&P-Traineeship voor organisaties

Met een IB&P-trainee van M&I/Partners krijgt u een leergierige adviseur die een waardevolle bijdrage levert aan de informatiebeveiliging en privacy binnen uw organisatie.


Heeft u behoefte aan een Informatiebeveiliging & Privacy professional in de overheid en zorg? M&I/Partners start met het IB&P-Traineeship voor het opleiden van Informatiebeveiliging & Privacy professionals in de overheid en zorg. De trainees zijn inzetbaar als Privacy Officer, Security Officer, privacy of security projectmedewerker.

Het aanbod van goed personeel op het gebied van Informatiebeveiliging & Privacy is op dit moment erg beperkt. M&I/Partners is altijd op zoek naar nieuwe talenten om op te leiden en start op 1 april 2022 met het IB&P-Traineeship. In dit IB&P-Traineeship leiden we jonge talenten met verschillende achtergronden op tot IB&P-professionals. Wij geven hier invulling aan met een combinatie van learning-on-the-job en opleiding door inhoudelijke specialisten op het gebied van Informatiebeveiliging (nulmetingen, audits en implementaties van normen/kaders (BIO, NEN7510 en ISO27001), Security Officer, CISO) en Privacy (implementatie van de AVG, DPIA’s, Privacy Officer, FG, Verwerkingsregister).

Wat krijgt u als opdrachtgever?

Met een IB&P-trainee van M&I/Partners krijgt u een leergierige adviseur die (met ondersteuning van een ervaren collega van M&I/Partners) een waardevolle bijdrage levert aan de informatiebeveiliging en privacy binnen uw organisatie.

  • Start 1-4-2022.
  • Opdrachten van maximaal zes maanden.
  • 32 uur per week beschikbaar.
  • € 70,- per uur.

Waar kan u de trainee voor inzetten?

In de rol van security officer, privacy officer of ICT-adviseur, gaat de IB&P-trainee bijvoorbeeld aan de slag met:

  • implementatietrajecten van de BIO (overheid) en NEN7510 (zorg);
  • het uitvoeren van risicoanalyses en de opvolging daarvan;
  • het inrichten en uitvoeren van processen rondom de verwerking van persoonsgegevens;
  • het organiseren en begeleiden van bewustwordingstrajecten.

Een eigen medewerker deel laten nemen aan het IB&P-Traineeship?

Wilt u een eigen medewerker opleiden tot Informatiebeveiliging & Privacy professional? Het onderwijs en de on-the-job begeleiding vanuit M&I/Partners is ook beschikbaar voor in totaal maximaal vier medewerkers van opdrachtgevers. Deelname door één van uw medewerkers bedraagt € 30.000,- voor 18 maanden.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Tobias van Oerle of Marit Wensink-Dijkstra.Verplichte risico- en informatie-analyse: DPIA's

Ons DPIA-model brengt structuur in de wettelijke vereisten en nodigt uit om hier pragmatisch en effectief mee aan de slag te gaan.

Ontdek het model