Jubileum

Jubileum


M&I/Partners bestaat 35 jaar. Een jubileum dat gevierd moet worden. Deze mijlpaal vieren wij onder andere met een pro deo opdracht op het gebied van AI. Het Jeroen Bosch Ziekenhuis won dit jubileumcadeau ter waarde van 100.000 euro (circa 600-700 adviesuren).

Jeroen Bosch Ziekenhuis

Afgelopen periode hebben wij samen met het Jeroen Bosch Ziekenhuis een AI Routekaart ontwikkeld voor succesvolle implementatie van Artificial Intelligence in het zorgproces. Dit in combinatie met de implementatie van de twee AI-toepassingen: één aan de diagnostische kant en één aan de kant van logistieke optimalisatie.

AI Routekaart: succesvolle AI-implementatie in het Jeroen Bosch Ziekenhuis

Woensdag 3 februari 2021 van 16:00 - 17:00 uur presenteren wij de AI Routekaart, het instrument voor succesvolle AI-implementatie. We gaan deze middag met een aantal betrokkenen – waaronder Tonny de Visscher (CMIOI/KNO arts, Jeroen Bosch Ziekenhuis) en Marcel Visser (bestuurder, Jeroen Bosch Ziekenhuis) – in gesprek over AI in het ziekenhuis en de ontwikkelde AI Routekaart. Hoe hebben zij dit project ervaren? Wat waren de meest memorabele momenten? Hoe gaat dit instrument in het Jeroen Bosch Ziekenhuis ingezet worden? En wat kunnen andere organisaties in de zorg en daarbuiten er mee?

Aanmelden voor ons jubileumevent >

Inzet van AI voor Fundusscreening

Introductie AI-jubileumopdracht 
Maak kennis met