EPD-selectieraamwerk


De selectie van een EPD is een belangrijk maar tegelijk complex traject. Wat een organisatie moet doen om te komen tot een 'goede' EPD-selectie hangt af van vele factoren. Bijvoorbeeld de digitale strategie, nagestreefde doelen, de vertreksituatie (in hoeverre is al sprake van digitalisering), de ambities en de mogelijkheden. Om een passende aanpak te kunnen bieden voor verschillende klantvragen op het gebied van EPD-selecties, heeft M&I/Partners het 'EPD-selectieraamwerk' ontwikkeld.

EPD-selectieraamwerk

Met dit raamwerk kan u vaststellen waar uw ziekenhuis staat ten opzichte van de verschillende aspecten die rond een EPD-selectie én optimalisatie aan de orde zijn. Wij stellen samen met u vast wat de exacte behoefte is en hoe (met welke instrumenten) die behoefte het best kan worden ingevuld.Terug naar het overzicht

Optimalisatie en registratielastvermindering?

Haal meer uit uw bestaande EPD met de EPD-Quickscan.

Naar de EPD-Quickscan

Gerelateerde publicaties

De ziekenhuizen staan nog maar aan het begin van het ERP-tijdperk. Ze kiezen ervoor eerst de basis goed neer te zetten om vandaaruit de stap te maken naar de echte voordelen die een geïntegreerd systeemlandschap te bieden heeft.

Lees verder

Uitgesproken Jan Houben #31 - Leiderschap in het digitale tijdperk
ICT bepaalt de komende jaren de manier waarop de bedrijfsprocessen zijn ingericht en de plek die de zorginstelling gaat innemen op de markt. Dat vraagt om leiderschap in het digitale tijdperk en betekent dat de CIO meepraat met de raad van bestuur. Dat vraagt om een digitale strategie en toekomstvisie.

Lees verder