M&I/Partners versterkt partnerteam met Mirjam Verheijen

M&I/Partners versterkt partnerteam met Mirjam Verheijen


17 januari 2018

Sinds 1 januari versterkt Mirjam Verheijen het partnerteam. Als vijfde partner van het kantoor, gaat zij met de bestaande partners Patrick van Eekeren, Jan Houben, Marco Zoetekouw en Paul de Kort leiding geven aan M&I/Partners en de ruim honderd professionals

Mirjam is al vanaf 1999 vanuit verschillende rollen betrokken bij M&I/Partners. Sinds 2010 is zij als professional partner actief met het verder ontwikkelen van de Care-markt. Haar expertise en kracht zit in het verbinden van directie, management en professionals in organisaties met ICT- en businessvraagstukken. Daarnaast heeft zij kennis van en ervaring met ICT-organisatievraagstukken.  Innovatie, gedragen door ICT om zo de prestaties van organisaties te verbeteren is haar persoonlijke motivatie.

Marco Zoetekouw: "M&I/Partners heeft in de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt. Om de kwaliteit van onze dienstverlening naar onze klanten te waarborgen, onze medewerkers zich blijvend te laten ontwikkelen en onze organisatie verder te innoveren is het nodig om ons directieteam te versterken. Wij zijn blij dat Mirjam dit gaat doen! Wij kennen haar goed en zij kent ons. Samen bouwen we verder aan de toekomst!”

Mirjam Verheijen: "M&I/Partners is voor mij het adviesbureau waar mensen met een groot hart voor de publieke sector werken. De adviseurs van M&I/Partners verbinden kennis en expertise op het gebied van technologie, informatievoorziening, processen, veranderen met specifieke marktkennis en werken altijd met passie aan oplossingen die echt het verschil maken in de praktijk. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij!”
Digitaliseren is inmiddels normaal. Maar waar begint u en welke keuzes maakt u?Wij adviseren en begeleiden u bij het ontwikkelen van een digitale strategie en dienstverlening!

Ontdek hoe het digitaal anders kan