PGO-experience op de Zorg & ICT Beurs

PGO-experience op de Zorg & ICT Beurs


19 maart 2019

In veel plannen wordt een PGO gepresenteerd als oplossing voor vele problemen. M&I/Partners houdt u graag met beide benen op de grond. Collega’s Carlijn Gerritzen, Rutger Leer en Marco Zoetekouw namen op de Zorg & ICT Beurs de aanwezigen mee in stand van zaken op het gebied van PGO's in Nederland. Wie is nu 'de' gebruiker van het PGO? En welke rol heeft de zorgverlener? Wat zijn mogelijk business modellen? Hoe wordt geld verdiend en wie betaalt?

PGO-experience

Na de introductie op PGO’s namen zij de aanwezigen mee tijdens een rondleiding over de beursvloer langs een aantal relevante EPD-leveranciers, ECD-leveranciers, PGO-leveranciers en data ontsluiters. 

PGO-vergelijker.nl

Wij willen een bijdrage leveren aan de ontwikkeling en toepassing van PGO’s in Nederland en ontwikkelden vanuit die gedachte de PGO-vergelijker. De PGO-vergelijker is een hulpmiddel voor zorgverleners en overheidsinstanties die hun cliënten, patiënten, klanten of inwoners willen ondersteunen in de keuze voor een PGO. De PGO-vergelijker helpt u te bepalen welke PGO’s voor uw patiënten, cliënten of inwoners geschikt zijn.

Meer weten?


Laat uw gegevens achter en open de PGO-experience presentatie op de Zorg & ICT Beurs. Wilt u een deep dive in de wereld van de PGO of in uw organisatie een start maken met een visie op PGO’s? Neem contact op met Carlijn!

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.