Cedrah toetsingskader actuele ICT-keuzes

Cedrah toetsingskader actuele ICT-keuzes

Cedrah heeft M&I/Partners gevraagd om in een kort tijdbestek Cedrah te voorzien van een toetsingskader waarmee de aanstaande ICT-vraagstukken beantwoord kunnen worden. Vragen als: ‘welk ECD past nu bij ons, welke keuzes moeten we maken in de integratie van de infrastructuur en welke ICT-oplossingen gaan de doelstellingen van Cedrah ondersteunen’ vragen om een toetsingskader.

Toetsingskader ICT

In een interactieve sessie met een grote groep sleutelfiguren van Cedrah zijn deze kaders opgesteld en aangevuld met expertise en advisering van Mirjam Verheijen en Fabienne Eurlings, professional partner en principal adviseur M&I/Partners.

Bestuurder Teunis Stoop van Cedrah: “Met name het goed luisteren naar de vraag en vervolgens een goede balans vinden tussen inventarisatie, confrontatie en advies zijn punten waarmee Mirjam en Fabienne ons erg geholpen hebben”.


Voor meer informatie neem contact op met Mirjam! Wij adviseren u graag welk ECD bij uw organisatie past, hoe u meer rendement kunt halen uit alle data die verzameld wordt en hoe we domotica en E-Health aan het ECD kunnen verbinden.

Meer kennis opdoen over ECDHoe bereikt u digitale transformatie en welke strategie past bij uw careinstelling? M&I/Partners zet u op voorsprong!Hoe bereikt u digitale transformatie en welke strategie past bij uw careinstelling? M&I/Partners zet u op voorsprong!

Neem contact met ons opofOntdek onze publicaties