Cordaan digitale uitgangspunten ECD-visie

Fabienne Eurlings en Mirjam Verheijen hebben in de vorm van een strategische interactieve werksessie samen met de directeuren en Raad van Bestuur van Cordaan, nieuwe strategische digitale uitgangspunten voor de ECD-visie vastgesteld.

Cordaan is druk bezig met pilots ter implementatie van elektronische cliënten dossiers voor de intramurale- en de ambulante zorg. Dit in een tijd waarin de nodige ontwikkelingen binnen de organisatie, op het gebied van technische vernieuwing en veranderende wet- & regelgeving, plaatsvinden. Om de dagelijkse zorgpraktijk in lijn te houden met de verschillende digitale ontwikkelingen ontstond de behoefte om met elkaar opnieuw naar een aantal uitgangspunten te kijken.

Vertaling naar bestuurlijk niveau

Fabienne Eurlings en Mirjam Verheijen hebben in de vorm van een strategische interactieve werksessie samen met de directeuren en Raad van Bestuur van Cordaan, nieuwe uitgangspunten vastgesteld. Deze uitgangspunten worden als toetsingskader voor komende ICT-keuzes gehanteerd.

Ellen Maat, directeur Innovatie en ICT: "Door de kennis van de ECD-markt en het feit dat M&I/Partners in staat is geweest deze kennis te vertalen naar bestuurlijk niveau, hebben zij een belangrijke toegevoegde waarde geleverd in deze discussie".

Hulp nodig bij uw digitale strategie?

Voor meer informatie neem contact op met Mirjam! Wij adviseren u graag welke digitale strategie of welk ECD bij uw organisatie past en hoe u meer rendement kunt halen uit alle data die verzameld wordt.

Meer kennis opdoen over ECD

Terug naar het overzicht

Gerelateerde cases

InteraktContour een ECD dat echt van de zorg is

InteraktContour stond aan de vooravond van de selectie van een nieuw ECD waarmee ze echt een stap in de toekomst wilde zetten. Mirjam Verheijen heeft InteraktContour begeleid bij de selectie en implementatie met een scrum-aanpak. 

Lees verder