Cordaan digitale uitgangspunten ECD-visie

Cordaan digitale uitgangspunten ECD-visie

Cordaan is druk bezig met pilots ter implementatie van elektronische cliënten dossiers voor de intramurale- en de ambulante zorg. Dit in een tijd waarin de nodige ontwikkelingen binnen de organisatie, op het gebied van technische vernieuwing en veranderende wet- & regelgeving, plaatsvinden.

Om de dagelijkse praktijk in lijn te houden met de verschillende ontwikkelingen ontstond de behoefte om met elkaar opnieuw naar een aantal uitgangspunten te kijken.

Fabienne Eurlings en Mirjam Verheijen hebben in de vorm van een interactieve werksessie samen met de directeuren en Raad van Bestuur van Cordaan, nieuwe uitgangspunten vastgesteld. Deze uitgangspunten worden als toetsingskader voor komende ICT-keuzes gehanteerd.

Ellen Maat, directeur Innovatie en ICT: "Door de kennis van de ECD-markt en het feit dat M&I/Partners in staat is geweest deze kennis te vertalen naar bestuurlijk niveau, hebben zij een belangrijke toegevoegde waarde geleverd in deze discussie".


Voor meer informatie neem contact op met Mirjam! Wij adviseren u graag welke digitale strategie of welk ECD bij uw organisatie past en hoe u meer rendement kunt halen uit alle data die verzameld wordt.

Meer kennis opdoen over ECDHoe bereikt u digitale transformatie en welke strategie past bij uw careinstelling? M&I/Partners zet u op voorsprong!Hoe bereikt u digitale transformatie en welke strategie past bij uw careinstelling? M&I/Partners zet u op voorsprong!

Neem contact met ons opofOntdek onze publicaties
M&I/Partners gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website, geeft u akkoord te zijn met het gebruik van cookies.
Sluit deze melding