De Jeugd- & Gezinsbeschermers onderlinge samenwerking verbeteren met Lumina Spark

De Jeugd- & Gezinsbeschermers onderlinge samenwerking verbeteren met Lumina Spark

Het HRM-team van De Jeugd- & Gezinsbeschermers wil de onderlinge samenwerking verbeteren. Zij werken al enige jaren samen. Door de dynamiek waarin de organisatie zich bevindt en de verwachtingen die er richting medewerkers zijn ontstaan er ook spanningen. Met behulp van Lumina Spark is onder begeleiding van Maria van Schaik een teammiddag georganiseerd waarin de HR-medewerkers meer inzicht kregen in elkaars krachten en valkuilen om zo nader tot elkaar te komen. Een belangrijk thema was om elkaars overbelaste kant te leren (her)kennen en daarmee om te leren gaan.

Jacqueline Hissink, manager bedrijfsvoering, vertelt:
‘Aan de hand van Lumina Spark kregen we spelenderwijs inzicht in elkaars voorkeuren van gedrag én vooral ook de gevarenzones wanneer iemand onder druk staat. Tijdens de sessie kwam door het doen van oefeningen en bijbehorende begeleiding het échte gesprek hierover op tafel. We hebben hierdoor een voedingsbodem kunnen creëren om de onderlinge samenwerking te gaan verbeteren. De eerste stap is gezet om het gesprek hierover met elkaar te kunnen voeren!’


M&I/Partners helpt uw projectteams via workshops teameffectiviteit inzicht te krijgen in elkaars kwaliteiten en valkuilen. Benieuwd wat wij voor uw team kunnen betekenen? Neem contact op met Maria.Vergroot uw teameffectiviteit met Lumina!Geef uw medewerkers inzicht in hun kwaliteiten en valkuilen, en verbeter de effectiviteit van uw team!

Ontdek Lumina