Rijkswaterstaat ICT Sourcingstrategie

Rijkswaterstaat ICT Sourcingstrategie

Op verzoek van de Raad van bestuur van Rijkswaterstaat heeft Paul de Kort de sourcingstrategie van Rijkswaterstaat herijkt. Mede op basis van evaluaties van de bestaande dienstverlening, interne ontwikkelingen bij Rijkswaterstaat en de overheid is besloten de sourcingstrategie te herzien.

De CIO van Rijkswaterstaat heeft aan M&I/Partners gevraagd met een uitbestedings-strategie te komen die recht deed aan de ervaringen uit het verleden, die het streven van de overheid naar samenwerking mee nam en een strategie die recht deed aan de kwaliteit van de regievoering.


Meer weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van strategische ICT-sourcing? Neem contact op met Paul.

Of meer kennis opdoen over strategische ICT-sourcingDe Rijksoverheid heeft te maken met uitdagende vraagstukken. In een hoog tempo komen nieuwe oplossingen beschikbaar.Bent u klaar voor de digitale transformatie?

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen
M&I/Partners gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website, geeft u akkoord te zijn met het gebruik van cookies.
Sluit deze melding