Saffier de Residentiegroep toekomstbestendige IT-review

Saffier de Residentiegroep toekomstbestendige IT-review

Dit voorjaar heeft M&I/Partners een review uitgevoerd op de ICT-portefeuille van Saffier de Residentiegroep. Deze organisatie had vragen rondom outsourcing, het applicatielandschap, de ICT-afdeling en de afstemming tussen het primaire proces en de ICT-portefeuille.

In een IT-review heeft M&I/Partners het ICT-dossier van Saffier de Residentiegroep doorgelicht, vergeleken met referenten in de markt voor ouderenzorg en een lijst van aanbevelingen ter optimalisatie opgeleverd.

Volle tevredenheid

Volgens Rinus van Riel, programmanager Turn Around, tot volle tevredenheid van hem en de bestuurder. Rinus gaf aan dat hij het advies kon waarderen op kennis, het aanbrengen van het gewenste overzicht en het overbrengen van de boodschap naar de organisatie. Met deze adviezen is Saffier de Residentiegroep, met behulp van M&I/Partners en de nieuw aangetrokken manager I&A, bezig om het ICT-dossier weer toekomstbestendig te krijgen.


Meer weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op met Fabienne.
Ontdek meer over het inrichten en optimaliseren van uw ICT-organisatieFabienne Eurlings

Principal adviseur
fabienne.eurlings@mxi.nl
06 10 92 75 70
Lees mijn publicaties
U wilt uw programma’s en projecten succesvol uitvoeren. Doet u de goede dingen en doet u de dingen goed?M&I/Partners gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website, geeft u akkoord te zijn met het gebruik van cookies.
Sluit deze melding