Saffier de Residentiegroep toekomstbestendige IT-review

Saffier de Residentiegroep toekomstbestendige IT-review

Dit voorjaar heeft M&I/Partners een review uitgevoerd op de ICT-portefeuille van Saffier de Residentiegroep. Deze organisatie had vragen rondom outsourcing, het applicatielandschap, de ICT-afdeling en de afstemming tussen het primaire proces en de ICT-portefeuille.

IT-review

In een IT-review heeft M&I/Partners het ICT-dossier van Saffier de Residentiegroep doorgelicht, vergeleken met referenten in de markt voor ouderenzorg en een lijst van aanbevelingen ter optimalisatie opgeleverd. Een review is één van de krachtigste instrumenten om in control te zijn en grip te krijgen op complexe ICT-programma’s.

Volle tevredenheid

Volgens Rinus van Riel, programmanager Turn Around, tot volle tevredenheid van hem en de bestuurder. Rinus gaf aan dat hij het advies kon waarderen op kennis, het aanbrengen van het gewenste overzicht en het overbrengen van de boodschap naar de organisatie. Met deze adviezen is Saffier de Residentiegroep, met behulp van M&I/Partners en de nieuw aangetrokken manager I&A, bezig om het ICT-dossier weer toekomstbestendig te krijgen.

Audits en reviews

Meer weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op met Fabienne. Wij dragen graag bij aan een optimale informatievoorziening. Ontdek meer over het inrichten en optimaliseren van uw ICT-organisatieU wilt uw programma’s en projecten succesvol uitvoeren. Doet u de goede dingen en doet u de dingen goed?