Saffier de Residentiegroep toekomstbestendige IT-review

Dit voorjaar heeft M&I/Partners een review uitgevoerd op de ICT-portefeuille van Saffier de Residentiegroep. Deze organisatie had vragen rondom outsourcing, het applicatielandschap, de ICT-afdeling en de afstemming tussen het primaire proces en de ICT-portefeuille.

IT-review

In een IT-review heeft M&I/Partners het ICT-dossier van Saffier de Residentiegroep doorgelicht, vergeleken met referenten in de markt voor ouderenzorg en een lijst van aanbevelingen ter optimalisatie opgeleverd. Een review is één van de krachtigste instrumenten om in control te zijn en grip te krijgen op complexe ICT-programma’s.

Volle tevredenheid

Volgens Rinus van Riel, programmanager Turn Around, tot volle tevredenheid van hem en de bestuurder. Rinus gaf aan dat hij het advies kon waarderen op kennis, het aanbrengen van het gewenste overzicht en het overbrengen van de boodschap naar de organisatie. Met deze adviezen is Saffier de Residentiegroep, met behulp van M&I/Partners en de nieuw aangetrokken manager I&A, bezig om het ICT-dossier weer toekomstbestendig te krijgen.

Audits en reviews

Meer weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op met Fabienne. Wij dragen graag bij aan een optimale informatievoorziening. Ontdek meer over het inrichten en optimaliseren van uw ICT-organisatie

Terug naar het overzicht

Gerelateerde cases

Heliomare nieuwe inrichting ICT

Een organisatie die de afgelopen decennia flink was uitgebreid, maar die daar qua bedrijfsvoering onvoldoende op was ingericht. Dat trof Patricia Esveld aan, toen ze 2016 bestuursvoorzitter werd van Heliomare. De instelling was onvoldoende ingericht op de eisen van de nieuwe tijd en er werd teveel geld uitgegeven aan de ondersteunende diensten.

Lees verder
Saffier de Residentiegroep moderniseert ICT

De basis ICT-infrastructuur van Saffier de Residentiegroep bevatte diverse knelpunten en was aan een moderniseringsslag toe. Saffier schakelde de hulp in van M&I/Partners. M&I/Partners heeft Saffier de Residentiegroep ondersteund bij het opstellen van een ICT-roadmap, de sourcingstrategie en de selectie en implementatie van een nieuwe ICT-dienstverlener.

Lees verder

Grip op uw ICT-projecten en programma’s?

 

M&I/Partners helpt u goed geïnformeerde besluiten te nemen met een onafhankelijke audit of review.

Krijg grip op uw projecten