Jeugdgezondheidszorg Zuid-Holland West voortreffelijke aanbesteding ICT-dienstverlener

Jeugdgezondheidszorg Zuid-Holland West voortreffelijke aanbesteding ICT-dienstverlener

Jeugdgezondheidszorg Zuid-Holland West (JGZ ZHW) heeft haar integrale ICT-dienstverlening uitbesteed. Toen de afloopdatum van het huidige contract in zicht kwam, wilde JGZ ZHW een nieuwe ICT-dienstverlener selecteren. JGZ ZHW moest hiervoor een Europese aanbestedingsprocedure volgen. Veel tijd was er echter niet. JGZ ZHW vroeg M&I/Partners de inhoudelijke kant van de aanbesteding en de migratie naar de nieuwe ICT-dienstverlener te begeleiden. JGZ ZHW koos voor M&I/Partners vanwege de ruime ervaring met dergelijke trajecten.

M&I/Partners heeft JGZ ZHW geheel ontzorgd, door in korte tijd een niet-openbare Europese aanbesteding te doorlopen. De gevraagde dienstverlening betrof 260 werkplekken, verdeeld over 30 locaties, de hosting van enkele tientallen applicaties, vaste en mobiele telefonie, inclusief een callcenter voor al haar klantcontacten. Omdat M&I/Partners al beschikte over veel basisdocumenten, kon zowel de selectieleidraad als het bestek in zeer korte tijd gepubliceerd worden. Door deze ervaring kon de geselecteerde ICT-dienstverlener ook direct na gunning aan de slag; veel afstemming was niet nodig. Hierdoor was het mogelijk het migratietraject tijdig te voltooien, waardoor JGZ ZHW kon overstappen naar de nieuwe ICT-dienstverlener, zonder dat de primaire processen werden verstoord.

Voortreffelijke begeleiding

"M&I/Partners heeft het proces van de aanbesteding voortreffelijk begeleid binnen de krappe beschikbare doorlooptijd. De ontzorging, zowel op inhoudelijk als juridische vlak heeft JGZ ZHW enorm geholpen." Aldus Maarten Brandwijk, manager bedrijfsvoering JGZ ZHW.


Meer weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op met Bas.
Of ontdek meer over strategische ICT-sourcingBas aan de Wiel

Principal adviseur
bas.aan.de.wiel@mxi.nl
06 51 21 02 32
Lees mijn publicaties
ICT is van strategisch belang maar vaak nog geen kernactiviteitIs uw sourcing-strategie duidelijk? Wordt de ICT ondergebracht? Wat is wijsheid en wat is het goedkoopst?

Lees verderofOntdek onze publicaties
M&I/Partners gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website, geeft u akkoord te zijn met het gebruik van cookies.
Sluit deze melding