Stichting Groenhuysen is bijna digitaal (ECD)

Stichting Groenhuysen is bijna digitaal (ECD)

Volgende maand nemen de laatste locaties van Stichting Groenhuysen het nieuwe ECD in gebruik. Dan zijn alle locaties, plus de hele thuiszorg en eerstelijnszorg digitaal! Dit is het resultaat van drie jaar hard werken. Drie zomers geleden ging het ECD-selectietraject van start. Fabienne Eurlings is vanaf de start als projectmanager betrokken bij dit traject.

Nadat de keuze was gemaakt voor het elektronische cliëntendossier: mijnCaress, startte de implementatie. Een speciale ECD-projectorganisatie heeft achtereenvolgens de zorgadministratie en het zorgdossier overgezet naar het nieuwe systeem. Uiteraard is ook dit proces gebruikt om verbeteringen in de werkprocessen door te voeren. Het dossier is in gebruik genomen voor alle cliënten en door alle zorgverleners. Het digitaal werken is zeer positief ontvangen door de organisatie. Na de eerste digitale stappen zijn er gelijk wensen voor uitbreiding. Vragen die op dit moment nog spelen zijn: kan het cliëntportaal nu ook snel online? En hoe gaan we Omaha System gebruiken in het ECD?

Na drie jaar werken kunnen we met trots melden dat het digitale dossier echt een stap voorwaarts is geweest, ook voor de directe cliëntenzorg! Thed van Kempen, Raad van Bestuur: 'Fabienne Eurlings heeft een persoonlijke en uitstekende invulling gegeven aan het projectmanagement en beschikt over ruime kennis van de materie met goede inschatting van verhoudingen en krachtenvelden. Wij zijn M&I/Partners en Furore zeer dankbaar dat de inzet van Fabienne op deze wijze gecontinueerd kon worden.'


Voor meer informatie neem contact op met Fabienne! Wij adviseren u graag welk ECD bij uw organisatie past, hoe u meer rendement kunt halen uit alle data die verzameld wordt en hoe we domotica en E-Health aan het ECD kunnen verbinden.

Meer kennis opdoen over ECDHoe bereikt u digitale transformatie en welke strategie past bij uw careinstelling? M&I/Partners zet u op voorsprong!Hoe bereikt u digitale transformatie en welke strategie past bij uw careinstelling? M&I/Partners zet u op voorsprong!

Neem contact met ons opofOntdek onze publicaties