KING en Ministerie van BZK landelijke registratie van personen

KING en Ministerie van BZK landelijke registratie van personen

De GBA wordt gemoderniseerd. Er komt een nieuw systeem: de basisregistratie personen, een centrale database. De overstap vindt plaats van 2013 tot 2016. M&I/Partners helpt alle partijen om zich voor te bereiden op grote veranderingen.

In opdracht van het Kwaliteitsinstituut Nederlandse Gemeenten (KING) ondersteunt M&I/Partners gemeenten bij de stappen die ze moet zetten voordat ze kunnen aansluiten op de BRP, waarbij we zowel kijken naar de technische als naar de organisatorische kant.

Daarnaast is M&I/Partners direct betrokken bij de ontwikkeling van de BRP zelf. Binnen het programma Modernisering GBA van het ministerie van BZK schrijft M&I/Partners mee aan het Logisch Ontwerp (LO) voor de BRP. Hiermee kunnen leveranciers Burgerzakenmodules ontwikkelen voor gemeenten, waarmee zij de BRP up to date houden. Het LO beschrijft daarnaast hoe afnemers gebruik kunnen maken van de gegevens van de BRP.


Behoefte aan meer informatie over deze opdracht?
Neem contact op met Idius voor een vrijblijvend gesprek.Idius Felix

Senior adviseur
idius.felix@mxi.nl
06 20 97 91 90
Lees mijn publicaties
Wij zoeken een projectleider Bedrijfsvoering/ERP in de zorg!Ben jij in staat nieuwe ontwikkelingen dan wel aanpassingen op bestaande dienstverlening binnen zorginstellingen te implementeren?

Bekijk de vacature
M&I/Partners gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website, geeft u akkoord te zijn met het gebruik van cookies.
Sluit deze melding