Josephine Middelburg

M&I/Partners bestaat uit 100 toegewijde M&I’ers. Met ieder een eigen expertise, eigenschappen, overtuiging, voorkeur en achtergrond maar een gezamenlijke passie voor het digitaal transformeren van de publieke sector.
Ik ben analytisch, resultaatgericht en bezit over een aanstekelijk enthousiasme. Ik heb de capaciteit een groep instinctief aan te voelen. Op een natuurlijke wijze breng ik mensen in beweging. Ik stuur in collectieve besluitvormingsprocessen gericht naar een gezamenlijk besluit. Ik heb een brede interesse en verdiep mij snel in nieuwe onderwerpen om in korte tijd een visie te kunnen ontwikkelen.Terug naar het overzicht

Mijn publicaties

Meer kennis opdoen

Sites als Zorgkaart Nederland kunnen patiënten helpen bij het maken van een keuze. Maar het is niet altijd duidelijk op basis waarvan. M&I/Partners heeft onderzoek gedaan naar online reviews van patiënten over hun artsen. Mensen laten zich steeds meer leiden door online beoordelingen. Maar de online beoordeling van artsen is vaak nog te weinig gebaseerd op medische deskundigheid.

Lees verder