Tamara Morgenstern

M&I/Partners bestaat uit 100 toegewijde en eigenzinnige M&I’ers. Met ieder een eigen focus en een gezamenlijke passie voor het digitaal transformeren van de publieke sector. Samen bouwen we aan maatschappelijke oplossingen die mensen écht vooruithelpen.
Ik ben een enthousiaste en doelgerichte adviseur, met ervaring op het gebied van bedrijfsvoering, procesmanagement en verandermanagement. Ik ben te omschrijven als positief, betrouwbaar en gedreven. Ik beschik over goede analytische vaardigheden en leg snel verbanden in complexe omgevingen. Daarnaast ben ik een echte verbinder en streef ik ernaar om gezamenlijk een mooi en gedragen eindresultaat neer te zetten.Terug naar het overzicht

Mijn publicaties

Meer kennis opdoen

Binnen de Care zien we voor bedrijfsvoering vooral een best-of-breed landschap. Dit blijkt uit het onderzoek naar het gebruik van bedrijfsvoeringsapplicaties in de Care door M&I/Partners. Lees de uitkomsten en belangrijkste ontwikkelingen van het onderzoek.

Lees verder

Het gebruik van een ERP-oplossing is de nieuwe standaard binnen de Nederlandse ziekenhuizen. Meer dan 80% van alle ziekenhuizen gebruikt een ERP-oplossing. Dit blijkt uit het onderzoek naar het gebruik van bedrijfsvoeringsapplicaties in ziekenhuizen door M&I/Partners. Lees de uitkomsten en belangrijkste ontwikkelingen van het ERP-onderzoek.

Lees verder