Wilma van Klinken

Wilma van Klinken


Wilma van Klinken

Wilma van Klinken

Senior adviseur
wilma.van.klinken@mxi.nl
06 13 39 07 47

Ik ben een verbinder en weet doelstellingen om te zetten in concrete resultaten.  Met mijn strategische en pragmatische aanpak werk ik vlot naar het beoogde doel toe. Ik ben een teamplayer en toegankelijk voor iedereen.

Als conceptueel denker breng ik de business en ICT samen. Door mijn ruime ervaring ben ik een betrouwbare sparringpartner en adviseur bij vraagstukken met betrekking tot digitale transformatie, beheerprocessen en informatiemanagement. Ik spreek de taal van zowel het management als van de operatie.

Groepsdynamiek is elke keer weer anders, om beweging te krijgen is verbinding nodig. Ik weet mensen te boeien en te binden, vanuit de overtuiging “Begrijpen is de basis om begrepen te kunnen worden”. Op het snijvlak tussen business en IT kom ik goed tot mijn recht.

Ik werk bij M&I/Partners omdat ik als moeder van een dochter met downsyndroom ervaringsdeskundige ben op het gebied van gemeentelijke processen. Uit ervaring ken ik de knelpunten binnen de zorg in de breedste zin van het woord. Ik wil mijn expertise graag inzetten om maatschappelijke meerwaarde te leveren. Bij M&I/Partners als organisatie en bij mijn collega’s vind ik dezelfde gedrevenheid en motivatie.

Terug naar het overzicht