Petra Gooskens

M&I/Partners bestaat uit 100 toegewijde en eigenzinnige M&I’ers. Met ieder een eigen focus en een gezamenlijke passie voor het digitaal transformeren van de publieke sector. Samen bouwen we aan maatschappelijke oplossingen die mensen écht vooruithelpen.
Ik ben een gedreven adviseur met passie voor zorgvernieuwing. Ik heb ruime ervaring in het vooruithelpen van de zorg door betere inzet van data en medische techniek, waarbij samenwerking tussen verschillende disciplines moet worden bewerkstelligd. Als technisch geneeskundige ken ik zorgprocessen goed en snap ik hoe technologie ingericht en toegepast kan worden. Ik krijg energie wanneer plannen omgezet worden in resultaten. Dat doe ik door een positieve en pragmatische aanpak, onder meer als lean six sigma black belt. Mijn stijl is mensgericht, waarbij ik aansluiting blijf zoeken met de medewerkers en oplossingen borg in de organisatie.Terug naar het overzicht

Mijn publicaties

Meer kennis opdoen

Telefonische en fysieke consulten krijgen nog steeds de voorkeur. Wij zijn ervan overtuigd dat beeldbellen in de zorg noodzaak is en dat opschaling mogelijk is. Om u te helpen hebben wij diverse tips en adviezen voor implementatie, gebruik en opschaling van beeldbellen handig op één plek verzameld.

Lees verder