Arend de Jong

Arend de Jong


Arend de Jong

Arend de Jong

Principal adviseur
arend.de.jong@mxi.nl
06 53 54 82 54
Lees mijn publicaties Bekijk mijn cases

Arend is enthousiast, betrokken en vasthoudend. Een bruggenbouwer die het belang van betrokkenen centraal stelt. Een ervaren strategisch adviseur en informatiemanager die mét anderen zaken voor elkaar krijgt. Een complex en omvangrijk vraagstuk is bij hem in goede handen. Arend weet de stakeholders in een organisatie te betrekken en kan zo ambitieuze plannen tot realisatie brengen. Een scherpe analytische blik en het snel samenhang kunnen brengen in complexe vraagstukken ondersteunen dit. Daarmee brengt hij structuur en overzicht voor zijn klanten. Arend schakelt moeiteloos op bestuurlijk, ambtelijk en uitvoerend niveau. Hij heeft in de praktijk bewezen doorbraken te kunnen forceren om tot constructieve oplossingen te komen.

De maatschappij digitaliseert, bedrijven innoveren, ontwikkelen nieuwe diensten en werken slim samen. Inwoners en ondernemers maken massaal gebruik van nieuwe digitale mogelijkheden. Wat betekent dat voor je rol als gemeente, omgevingsdienst of veiligheidsregio? Welke rol moet de overheid nemen? En hoe krijg je dat dan voor elkaar? Dat zijn voor Arend de uitdagende vraagstukken om met klanten en collega's aan te werken.

Samen hebben we veel kennis, kunnen we vraagstukken uitpluizen, elkaar inspireren en van elkaar leren. In opdrachten en in kennissessies. M&I/Partners biedt mij ruimte om te ondernemen en ruimte om te ontwikkelen, samen met anderen. Ik sta er niet alleen voor, samen komen we verder. Tel daar bij op leuke ontmoetingen op kantoor, kennissessies, ons online kennisplatform, workshops, brainstorms en uitdagende discussies bij klanten en je hebt een mooie werkweek. En dan hebben we nog sociale events en feesten waar je elkaar nog eens anders ontmoet en waar de kwaliteit hoog is, zoals alles wat we doen bij M&I/Partners. Een uitstekende basis om onze klanten met plezier én deskundigheid steeds verder te helpen.

Terug naar het overzicht

Mijn publicaties

De rol voor leiders bij digitale transformatie
01-05-2018

De rol voor leiders bij digitale transformatie

Lees meer
Uitstel omgevingswet is een zegen!
14-11-2017

Uitstel omgevingswet is een zegen!

Lees meer