Alexander van Cappellen

Alexander van Cappellen


Alexander van Cappellen

Alexander van Cappellen

Principal adviseur
alexander.van.cappellen@mxi.nl
06 50 44 05 42

Alexander is strategisch adviseur en sparringpartner op bestuursniveau Zijn expertise is het vertalen van de businessstrategie naar een IT-strategie. Als interim-CIO en I&A-manager is hij in staat om grote complexe verandertrajecten naar digitale zorg te leiden, waarbij de mens centraal staat. Daarnaast kan hij ICT-afdelingen uit de “oude wereld” transformeren naar de 3.0 wereld, die nodig is voor de toekomstige zorg.

Innovatie in zorgtechnologie is één van de sleutels tot succes. Alexander heeft een duidelijke visie op deze nieuwe ontwikkelingen en hoe deze bij kunnen dragen aan de zorg. Het gaat hier niet alleen om technologische ontwikkelingen, maar juist de samenhang tussen mens, zorg en techniek. Hij is in staat om deze ontwikkelingen vorm te geven in een dynamische omgeving.

Tot slot heeft Alexander een mensgerichte, coachende en stimulerende stijl, waarbij hij personen vanuit vertrouwen in hun kracht zet. Dit in combinatie met het hoog leggen van de lat zorgt ervoor dat zowel personen als teams kunnen excelleren.

Terug naar het overzicht