Anton van der Gaag

Anton van der Gaag


Anton van der Gaag

Anton van der Gaag

Senior adviseur
anton.van.der.gaag@mxi.nl
06 22 94 05 58
Lees mijn publicaties Bekijk mijn cases

Anton is een gedreven, enthousiaste en positief kritische adviseur met oog voor de menselijke maat. Hij legt graag de verbinding met anderen, is resultaatgericht, analytisch en altijd op zoek naar het gemeenschappelijk belang. Anton is communicatief sterk, zowel mondeling als op schrift. Uitdagende en complexe opdrachten zijn Anton op het lijf geschreven.

Anton heeft ruime ervaring als adviseur en manager in de publieke sector en is gespecialiseerd in strategische vraagstukken in het sociaal domein. Vanuit zijn opleiding en ervaring als controller beschikt Anton tevens over diepgaande kennis van bedrijfsvoering en control.

Meer over het sociaal domein


Wat mij drijft

Ik werk bij M&I/Partners omdat ik aan complexe en uitdagende opdrachten mag werken in het maatschappelijk domein. Het feit dat ik een bijdrage mag leveren aan een betere maatschappij – of dat nu in de overheid of de zorg is – drijft mij om het beste uit mezelf te halen en de klant optimaal te helpen. Vrijheid om mijn werk te doen, persoonlijke ontwikkeling én je tijd zo in delen dat het past bij je privé leven staan centraal binnen ons bedrijf. Ook als het even knelt, is er hulp van anderen. Maar de meeste energie krijg ik van mijn collega’s. Of dat nu tijdens een werksessie bij de klant is, tijdens een inspirerende kennissessie op kantoor of informeel bij een van de uitjes, de interne samenwerking maakt dat ik kan blijven groeien als adviseur en collega. Dat enthousiasme neem ik weer mee terug naar de klant, zodat we samen kunnen werken aan een oplossing.

Terug naar het overzicht

Mijn publicaties

Stijging ICT-kosten gemeenten zet ook dit jaar door
10-09-2019

Stijging ICT-kosten gemeenten zet ook dit jaar door

Lees meer
ICT-kosten gemeenten stijgen naar € 82 per inwoner
10-09-2018

ICT-kosten gemeenten stijgen naar € 82 per inwoner

Lees meer