Maria van Schaik

M&I/Partners bestaat uit 100 toegewijde en eigenzinnige M&I’ers. Met ieder een eigen focus en een gezamenlijke passie voor het digitaal transformeren van de publieke sector. Samen bouwen we aan maatschappelijke oplossingen die mensen écht vooruithelpen.
Ik ben resultaatgericht en goed in complexe zaken om te zetten naar praktische oplossingen. Mijn open en mensgerichte persoonlijkheid, in combinatie met mijn pragmatische inslag en resultaatgerichtheid, maken dat ik goed in staat ben om mijn kennis en enthousiasme over te dragen en projecten tot een goed einde te brengen. Met mijn achtergrond in de zorg ken ik deze markt van binnenuit. Hier heb ik veel profijt van in mijn opdrachten.Terug naar het overzicht

Mijn publicaties

Meer kennis opdoen

M&I/Partners ging met de leveranciers Adapcare, Avinty, Ecare, Gerimedica, Lable Care, Nedap Healthcare, PinkRoccade Care, SDB Groep en Tenzinger aan de hand van stellingen het debat met elkaar aan. Is het PGO de belofte van de toekomst? Welke rol gaat data spelen in het hart van de zorg? Kan het ECD iets betekenen in het tekort aan zorgmedewerkers? 

Lees verder