Veerle Leenders

M&I/Partners bestaat uit 100 toegewijde M&I’ers. Met ieder een eigen expertise, eigenschappen, overtuiging, voorkeur en achtergrond maar een gezamenlijke passie voor het digitaal transformeren van de publieke sector.
Ik ben verantwoordelijk voor de communicatie en marketing bij M&I/Partners. Mijn doel is met een gezonde en kritische dosis kennis, inzicht en energie de adviseurs bij M&I/Partners te adviseren, te ondersteunen en samen te komen tot passende oplossingen. Een merk zijn én uitstralen met ruim 100 toegewijde, eigenzinnige, vakgedreven professionals. Dat geeft mij energie. 

Wat heb ik te bieden? Ik ben creatief en analytisch. Resultaatgericht met een ondernemersmentaliteit. Vanuit deze basis laat ik mijn vindingrijkheid en verbeeldingskracht de vrije loop om zo tot nieuwe ideeën en oplossingen te komen. Uitdagingen en onbekende vragen en situaties maken mij blij. Het mooie van mijn werk? Het kan altijd weer anders. 

Bij M&I/Partners krijg ik de vrijheid om mijn eigen werk in te delen en uit te voeren. Verantwoordelijkheid om strategische koersen, tactische oplossingen en operationele acties te bedenken en uit te voeren. Dit alles in een informele werkomgeving, met eigenzinnige maar nuchtere collega’s waar vakmanschap centraal staat.Terug naar het overzicht