Gert Florijn

M&I/Partners bestaat uit 100 toegewijde M&I’ers. Met ieder een eigen expertise, karakter, overtuiging, voorkeur en achtergrond maar een gezamenlijke passie voor het digitaal transformeren van de publieke sector.
Ik ben een ervaren, breed geïnteresseerde en open adviseur die partijen bijeen brengt en tot gedragen resultaten komt. Ik heb uitgebreide ervaring in diverse sectoren, zowel binnen de overheid en de zorg als het bedrijfsleven. Ik vervul daarbij uiteenlopende rollen, zoals (inhoudelijk) projectleider, architect, (expert) adviseur, coach, docent en onafhankelijke beoordelaar. In mijn werk combineer ik analytische vaardigheden, conceptueel denkvermogen en visie met inhoudelijke diepgang. Ik schakel snel en effectief bij nieuwe vraagstukken en omstandigheden en breng complexe vraagstukken en situaties terug tot de kern. Daarbij zorg ik voor de verbinding tussen bestuur/management en ICT-inhoud.

Opdrachten waar ik trots op benTerug naar het overzicht

Mijn publicaties

Meer kennis opdoen

AGconnect - Als een organisatie ICT serieus neemt, leidt dat tot serieuze vragen. Als het team architecten daar niet aan toe is, ontstaan er vluchtbewegingen verstopt in jargon en intimiderende diagrammen. Ontdek de zeven angsten en verlangens die een goede architectuur in de weg staan.

Lees verder