Gert Florijn

M&I/Partners bestaat uit 100 toegewijde en eigenzinnige M&I’ers. Met ieder een eigen focus en een gezamenlijke passie voor het digitaal transformeren van de publieke sector. Samen bouwen we aan maatschappelijke oplossingen die mensen écht vooruithelpen.
Gert is een ervaren, breed geïnteresseerde en open adviseur die partijen bijeen brengt en tot gedragen resultaten komt. Gert heeft uitgebreide ervaring in diverse sectoren zowel binnen de overheid als het bedrijfsleven. Hij vervult uiteenlopende rollen, zoals (inhoudelijk) projectleider, (lead) architect, (expert) adviseur, coach, docent en onafhankelijke beoordelaar. In zijn werk combineert hij analytische vaardigheden, conceptueel denkvermogen en visie met inhoudelijke diepgang. Gert schakelt snel en effectief bij nieuwe vraagstukken en omstandigheden. Daarbij is hij bijzonder goed in het slaan van de brug tussen bestuur/management en ICT-inhoud.


Opdrachten waar ik trots op benTerug naar het overzicht

Mijn publicaties

Meer kennis opdoen

AGconnect - Als een organisatie ICT serieus neemt, leidt dat tot serieuze vragen. Als het team architecten daar niet aan toe is, ontstaan er vluchtbewegingen verstopt in jargon en intimiderende diagrammen. Ontdek de zeven angsten en verlangens die een goede architectuur in de weg staan.

Lees verder