Joyce de Heus

M&I/Partners bestaat uit 100 toegewijde en eigenzinnige M&I’ers. Met ieder een eigen focus en een gezamenlijke passie voor het digitaal transformeren van de publieke sector. Samen bouwen we aan maatschappelijke oplossingen die mensen écht vooruithelpen.
Ik ben enthousiast, leergierig en resultaatgericht. Ik heb door mijn bedrijfskundige achtergrond en vorige baan als consultant veel ervaring opgedaan bij diverse organisaties. Bedrijfsprocessen analyseren en optimaliseren is voor mij dan ook niet onbekend. Ik zet graag mijn kennis en ervaring in om op een zo efficiënt mogelijke wijze tot het resultaat te komen.Terug naar het overzicht

Mijn publicaties

Meer kennis opdoen

Het voor ons niet altijd vanzelfsprekend dat vervanging van een applicatie leidt tot het gewenste resultaat. We zien in implementatietrajecten vaak dat de aandacht vooral gericht is op het vervangen van de software en minder op het aanleren van nieuwe gedrag.

Lees verder

Care-instellingen werken steeds meer digitaal. Dit blijkt uit een stijging van het aantal werkplekken per FTE. De ICT-kosten ten opzichte van de omzet bedragen dit jaar gemiddeld 3,6%, in 2014 was dit 2,9%. Dit blijkt uit de ICT Benchmark Care van M&I/Partners.

Lees verder