Karlijn van Doorn

M&I/Partners bestaat uit 100 toegewijde en eigenzinnige M&I’ers. Met ieder een eigen focus en een gezamenlijke passie voor het digitaal transformeren van de publieke sector. Samen bouwen we aan maatschappelijke oplossingen die mensen écht vooruithelpen.
Ik kan goed luisteren, ben analytisch, betrouwbaar en disciplinegedreven. Ik heb een resultaatgerichte aanpak waarbij ik oog heb voor detail zonder de mensen (die geraakt worden door veranderingen) uit het oog te verliezen. Dankzij mijn betrokkenheid en mijn natuurlijk verbindend vermogen ben ik in staat om draagvlak te creëren onder betrokkenen, ze te motiveren en mee te nemen in veranderingsprocessen. Een positief kritische houding, doorzettingsvermogen en enthousiasmerend zijn kenmerken die bij mij passen. Ik hou het resultaat scherp voor ogen, breng structuur aan en maak graag de vertaalslag van theorie naar praktijk.Terug naar het overzicht

Mijn publicaties

Meer kennis opdoen

Roosteren is in deze coronatijd een behoorlijke klus. De coronacrisis vraagt, meer dan ooit, dat zorginstellingen kritisch kijken naar de capaciteitsplanning. Hoe kunnen zorgorganisaties de juiste zorg blijven leveren met zorg en aandacht voor het welzijn van hun werknemers? Welke uitdagingen liggen er? We delen hierover graag onze gedachten.

Lees verder

Wat betekent de coronacrisis voor de bedrijfsvoering binnen zorgorganisaties? Waar voorheen veranderingen meer tijd vragen om te realiseren, zien we nu in korte tijd veel (positieve) ontwikkelingen ontstaan in de zorg. Tegelijkertijd worden de haarscheurtjes in het zorgsysteem zichtbaar. Gaan we na de crisis op een andere manier kijken naar de planning en verdeling van de zorg? 

Lees verder