Mariët van Dongen-Romme

M&I/Partners bestaat uit 100 toegewijde en eigenzinnige M&I’ers. Met ieder een eigen focus en een gezamenlijke passie voor het digitaal transformeren van de publieke sector. Samen bouwen we aan maatschappelijke oplossingen die mensen écht vooruithelpen.
Ik ben een resultaat- en mensgerichte adviseur die snel verbanden legt in complexe omgevingen. Ik schakel makkelijk op verschillende niveaus. Met mijn oog voor processen, inhoud en cultuur zorg ik ervoor dat mijn adviezen en projectplanningen realistisch en uitvoerbaar zijn. Door mijn energieke houding enthousiasmeer en stimuleer ik mensen en teams om het beste uit zichzelf te halen en gestelde doelen te bereiken. Ik heb een sterke interesse in innovatieve technologieën en eHealth die kunnen leiden tot meer efficiënte en transparante diensten.Terug naar het overzicht

Mijn publicaties

Meer kennis opdoen

Binnen de Care zien we voor bedrijfsvoering vooral een best-of-breed landschap. Dit blijkt uit het onderzoek naar het gebruik van bedrijfsvoeringsapplicaties in de Care door M&I/Partners. Lees de uitkomsten en belangrijkste ontwikkelingen van het onderzoek.

Lees verder

Het gebruik van een ERP-oplossing is de nieuwe standaard binnen de Nederlandse ziekenhuizen. Meer dan 80% van alle ziekenhuizen gebruikt een ERP-oplossing. Dit blijkt uit het onderzoek naar het gebruik van bedrijfsvoeringsapplicaties in ziekenhuizen door M&I/Partners. Lees de uitkomsten en belangrijkste ontwikkelingen van het ERP-onderzoek.

Lees verder