Mariët van Dongen-Romme

M&I/Partners bestaat uit 100 toegewijde M&I’ers. Met ieder een eigen expertise, eigenschappen, overtuiging, voorkeur en achtergrond maar een gezamenlijke passie voor het digitaal transformeren van de publieke sector.
Ik ben een resultaat- en mensgerichte adviseur die snel verbanden legt in complexe omgevingen. Ik schakel makkelijk op verschillende niveaus. Met mijn oog voor processen, inhoud en cultuur zorg ik ervoor dat mijn adviezen en projectplanningen realistisch en uitvoerbaar zijn. Door mijn energieke houding enthousiasmeer en stimuleer ik mensen en teams om het beste uit zichzelf te halen en gestelde doelen te bereiken. Ik heb een sterke interesse in innovatieve technologieën en eHealth die kunnen leiden tot meer efficiënte en transparante diensten.Terug naar het overzicht

Mijn publicaties

Meer kennis opdoen

Door arbeidsmarktkrapte, werkdruk en ziekteverzuim staat de zorg voor grote uitdagingen. Personeelsplanning wordt binnen zorginstellingen steeds belangrijker. Zorgorganisaties hebben baat bij een overzicht van de roosterleveranciers en hun oplossing. Wij hebben een overzicht gemaakt van de grootste roosterleveranciers in de zorg.

Lees verder