Mariët van Dongen-Romme

M&I/Partners bestaat uit 100 toegewijde en eigenzinnige M&I’ers. Met ieder een eigen focus en een gezamenlijke passie voor het digitaal transformeren van de publieke sector. Samen bouwen we aan maatschappelijke oplossingen die mensen écht vooruithelpen.
Mariët is een resultaat- en mensgerichte adviseur die snel verbanden legt in complexe omgevingen. Zij schakelt makkelijk op verschillende niveaus. Met haar oog voor processen, inhoud en cultuur zorgt zij ervoor dat haar adviezen en projectplanningen realistisch en uitvoerbaar zijn. Door haar energieke houding enthousiasmeert en stimuleert zij mensen en teams om het beste uit zichzelf te halen en gestelde doelen te bereiken. Mariët heeft een sterke interesse in innovatieve technologieën en eHealth die kunnen leiden tot meer efficiënte en transparante diensten.Terug naar het overzicht

Mijn publicaties

Meer kennis opdoen

Binnen de Care zien we voor bedrijfsvoering vooral een best-of-breed landschap. Dit blijkt uit het onderzoek naar het gebruik van bedrijfsvoeringsapplicaties in de Care door M&I/Partners. Lees de uitkomsten en belangrijkste ontwikkelingen van het onderzoek.

Lees verder

Roosteren is in deze coronatijd een behoorlijke klus. De coronacrisis vraagt, meer dan ooit, dat zorginstellingen kritisch kijken naar de capaciteitsplanning. Hoe kunnen zorgorganisaties de juiste zorg blijven leveren met zorg en aandacht voor het welzijn van hun werknemers? Welke uitdagingen liggen er? We delen hierover graag onze gedachten.

Lees verder