Paul de Kort

Paul de Kort


Paul de Kort

Paul de Kort

Partner
paul.de.kort@mxi.nl
030 2 270 504
Lees mijn publicaties Bekijk mijn cases

Paul heeft jarenlang leiding gegeven aan (middel)grote consultancyorganisaties. Speciale aandachtsgebieden waren operations, commercie en HRM. Daarnaast heeft hij vanaf 1989 een groot aantal klanten (met name in de publieke sector, finance, zakelijke dienstverlening en energy) geadviseerd over hun bedrijfs-(en ICT-)strategie en sourcingsbeleid, de laatste tien jaar op raad van bestuur/directieniveau. Daarnaast heeft hij ruime ervaring in het ontwerpen, managen, uitvoeren en auditen van omvangrijke transitieprocessen op het snijvlak van organisatie, HRM en ICT. Zijn stijl is resultaatgericht, coachend, inspirerend, open, verbindend en praktisch.

 


 

In 2011 trad Paul de Kort toe als partner bij M&I/Partners. Met succes heeft Paul samen met zijn team de verdere ontwikkeling en uitbreiding van de overheid binnen M&I/Partners op zich genomen. Vanaf 1 januari 2019 kiest Paul voor een nieuwe koers.

Bijna 7 jaar geleden ben ik binnengekomen bij M&I/Partners. Sinds dat moment hebben we met vier man sterk leiding gegeven aan ons bedrijf M&I/Partners. Vanaf 2011 zijn we gestaag gegroeid tot een adviesbureau met ruim 100 vakgedreven professionals. We voeren mooie opdrachten uit op thema’s die wij willen, zijn sterk verjongd en presteren economisch sterk. Kortom: het gaat goed.

Waar M&I/Partners gestaag doorgaat op de ingeslagen koers wil ik zelf graag een ander pad verkennen. Daarom heb ik besloten om eind dit jaar M&I/Partners te verlaten: "always change a winning team".

Nieuwe paden ontdekken en mogelijkheden onderzoeken. Het is spannend maar geeft mij bovenal een hoop energie voor mijn toekomst. Ik laat ook een warm nest achter van medewerkers, collega’s en ondersteuning, waarmee ik veel energie heb gedeeld. 

Terug naar het overzicht

Mijn publicaties

Paul de Kort vertrekt als partner bij M&I/Partners
27-03-2018

Paul de Kort vertrekt als partner bij M&I/Partners

Lees meer
Pas op voor de CIO 3.0
27-06-2016

Pas op voor de CIO 3.0

Lees meer