Akkadeemi

Akkadeemi


Wij zijn samen met Mirjam Verheijen Akkadeemi gestart. Samen willen wij Akkadeemi dé organisatie voor toegepaste trainingen en ontwikkeling (ervaringsleren) op het gebied van management en informatievraagstukken laten worden.

Kennis overdragen

Voor M&I/Partners is Akkadeemi een manier om op een andere, extra wijze de gecombineerde kennis van Akkadeemi en onze adviseurs over te dragen aan klanten. Wij geloven in het delen van kennis en wij denken dat we hierdoor ook in onze adviespraktijk meer mogelijkheden gaan krijgen om het beste advies uit te brengen en te laten landen.

ICT- en businessvraagstukken

De trainingen en ontwikkelprogramma's van Akkadeemi brengen theoretische kaders, concepten, competenties en vaardigheden samen in toegepaste programma's gericht op concrete ICT- en businessvraagstukken. Akkadeemi richt zich op de CIO's, CMIO's, informatiemanagers, informatieadviseurs, functioneel beheerders, ICT-stuurgroepen en ICT-managers. Maar ook directie, MT-leden en professionals uit de organisaties die met deze vraagstukken te maken hebben. De programma's zijn gericht op het invullen van concrete vraagstukken in een specifieke markt waardoor het resultaat direct inzetbaar is binnen de eigen organisatie.
Maak kennis met


Digitaliseren is inmiddels normaal. Maar waar begint u en welke keuzes maakt u?Wij adviseren en begeleiden u bij het ontwikkelen van een digitale strategie en dienstverlening!

Ontdek hoe het digitaal anders kan