Waar wij voor staan

Waar wij voor staan


M&I/Partners is een onafhankelijk strategisch ICT-adviesbureau in de zorg en overheid. Net als de rest van de bureaus eigenlijk. Want ook bij M&I/Partners werken ruim 100 vakgedreven professionals en experts bij toonaangevende klanten in de publieke sector. Maar onze kern en werkwijze onderscheidt ons van de rest. Onze aandacht voor de persoon, de kleine schaal en ruimte voor groei en ontwikkeling zijn daar belangrijke voorbeelden van. 

Wie wij zijn

Wij bestaan uit gedreven vakmensen met passie voor ons vak.We zijn trots op wat we doen, helpen elkaar want samen regelen we het altijd. We bieden een, open en innovatieve bedrijfscultuur met veel ruimte voor eigen ontwikkeling en initiatief. Wij staan bekend om onze informele en collegiale werksfeer. Toegankelijk, eigenzinnig en nuchter.

Onze kernwaarden

We snappen dat technologie, verandering en digitale transformatie niet zomaar tot stand komen. Daar zijn mensen voor nodig. Zij leveren tenslotte iedere dag een impactvolle bijdrage aan M&I/Partners. Persoonlijk, een menselijke maat en vakmanschap. Samen bouwen we aan een digitale wereld die mensen écht vooruit helpt. Deze gedachte laten wij graag doordringen binnen de hele organisatie. Zo vormen vijf belangrijke kernwaarden samen het DNA M&I/Partners en maken we het verschil.

 • Kwaliteit boven kwantiteit
  Kwaliteit gaat voor ons verder dan het voldoen aan wetten en regels. In onze visie betekent kwaliteit dat we tegemoet komen aan de wensen en verwachtingen van onze klanten en van de samenleving als geheel. Wij bewaken de kwaliteit van ons bedrijf en onze dienstverlening. Groei is voor ons primair kwalitatieve groei. Nu en in de toekomst.
 • Betrouwbare partner
  Wij zijn al ruim drie deccenia een betrouwbare, integere en onafhankelijke partner voor onze eigen medewerkers en klanten. Slinkse methoden om extra business te generen of een bepaald voordeel te verkrijgen wijzen wij af.
 • Kennis en ontwikkeling
  Kennis is noodzakelijk om kwaliteit te blijven leveren en op tijd bij te sturen. Zeker nu de
  markt zo snel verandert en ontwikkelingen elkaar steeds opvolgen. De lat ligt hoog. Onze klanten hebben recht op top adviseurs en professioneel advies volgens de laatste inzichten. Deze kennis delen wij met onze klanten en dragen wij over. Door actieve kennisdeling, events, opleiding en training houden we een inhoudelijke voorsprong om onze klanten nog beter van dienst te zijn. Blijven groeien en ontwikkelen staan bij ons centraal want alleen zo kunnen wij onze opdrachtgevers optimaal adviseren. Onze mensen worden regelmatig gevraagd hun licht te laten schijnen over uiteenlopende en actuele zaken in vakbladen, op seminars en in de media.
 • Resultaat met effect
  Wij gaan voor resultaat met effect, voor oplossingen die werken. De experts en professionals van M&I/Partners zorgen ervoor dat wij al ruim 30 jaar tevreden klanten achterlaten. Iedere opdracht is weer anders, maar iets dat wij allemaal gemeen hebben is dat wij iets blijvends tot stand willen brengen. Meer doen dan verwacht en resultaat dat écht werkt en waar onze klant verder mee kan. Dat is ons doel.
 • Wij verrassen
  Wij verrassen onze klanten, durven stelling te nemen en tonen lef. Met een positieve impact, maken we verhalen los en maken wij fans van onze klanten.Maak kennis met

Relevante case

OLVG harmoniseert en digitaliseert het oncologieproces

OLVG harmoniseert en digitaliseert het oncologieproces

Digitalisering is niet eenvoudig. Zeker niet in een fuserende organisatie waarin al veel wordt veranderd. Toch lukte het senior adviseur Matthias Mieth om het project vlot te trekken en succesvol te eindigen. Zijn geheim? Aandacht en betrokkenheid.

Lees meer

Relevante kennis

Standaardisatie van digitale gegevensuitwisseling vraagt offers
12-02-2019

Standaardisatie van digitale gegevensuitwisseling vraagt offers

Lees meer
Zonder toewijding geen duurzame digitale transformatie in de zorg
18-12-2018

Zonder toewijding geen duurzame digitale transformatie in de zorg

Lees meer