Home | Werken bij | Contact
Over M&I/Partners
Onze mensen
Talentontwikkeling
M&I/Academy
Werken bij M&I/Partners?

Talentontwikkeling


Talentontwikkeling is een belangrijk middel dat bijdraagt aan de prestaties van M&I/Partners. Het is onze visie dat iedereen, op welk ervarings- en expertiseniveau dan ook, continu werkt aan het ontwikkelen van zijn/haar talenten.
M&I/Partners faciliteert en ondersteunt hierin, van de introductie, het gesprek over de beste manier om 'on the job' te leren tot de M&I/Academy met allerhande talentontwikkelactiviteiten.

Talentontwikkelactiviteiten zijn nodig om in beweging te blijven, in een snel veranderende wereld. Onze getalenteerde adviseurs begeleiden transformaties en zetten samen met de klant goede resultaten met een hoog kwaliteitsniveau neer. De competenties en vaardigheden die daarvoor nodig zijn, zijn onderdeel van ons career development model en komen regelmatig langs in de M&I/Academy.

Ontwikkeldagen

Twee keer per jaar organiseren wij samen met onze adviseurs de Ontwikkeldagen. Met als doel samenwerken aan het verder verbeteren van onze kennis en vaardigheden en elkaar informeel ontmoeten.

Ieder jaar werken wij met een ontwikkelthema. 2015 stond in het teken van: The Art of Conversation. Dit jaar staat The Art of Teamwork centraal.
De verschillende generaties in de samenwerking, succesfactoren van teamwork, vertrouwen als basis van de samenwerking en de Disney-methode werden tijdens de ontwikkeldagen als proverij behandeld.

Leo Bras (anesthesioloog en CMIO Antonius Ziekenhuis) vertelde over samenwerken in de OK en in het ziekenhuis. Henk Jan Kievit (landschapsfotograaf en interim-manager) gaf ons diverse perspectieven op samenwerking, door middel van fotografie.


DELEN
Contactpersoon
Anne-Marie van der Herberg

Bezoekadres
Sparrenheuvel 32
3708 JE Zeist

Postadres
Postbus 477
3700 AL Zeist

T (030) 2 270 500
E info@mxi.nl
I www.mxi.nl
Benchmarks M&I/Partners
ICT Benchmark Care
ICT Benchmark Gemeenten
ICT Benchmark GGZ
ICT Benchmark Woningcorporaties
ICT Benchmark Ziekenhuizen
Benchmark Medische Technologie Ziekenhuizen

Overige Benchmarks
Benchmark Financiële Functies Woningcorporaties
Benchmark Klant Contact Center Woningcorporaties
IT-Happiness Benchmark
Volg ons
Ook werken bij M&I/Partners?
Mensen
Contact

Privacybeleid
Voor de pers