ICT is niet meer weg te denken uit het primaire proces in de care. Zorgverleners werken met een digitaal cliëntdossier, cliënten en verwanten worden digitaal betrokken met een cliëntportaal of PGO en domotica heeft zijn intrede gedaan in woningen en verpleeghuizen.

Innovatie brengt meer

Zorginnovatie kan ons nog meer brengen. Een zorgrobot die de fysiotherapeut ruimte biedt om cliënten individueel te begeleiden, beeldzorgcontact voor mensen die zelfstandig wonen en E-health om cliënten thuis te begeleiden. Voor ons staat E-health voor het gebruik van (vernieuwde) digitale toepassingen en technologieën (portalen, videoconsulten, zelf meten, zorgrobots, apps) en draagt het écht bij aan verbetering van de gezondheidszorg.

Zorg omarmt ICT

Onze doelstelling is dat de zorg ICT omarmt, zodat nieuwe toepassingen de zorg én het contact tussen medewerker en cliënt verbeteren. Daarbij helpen we u graag op weg.

ECD 3.0

Het nieuwe ECD; het ECD 3.0, wordt de basis van de ICT rondom de cliënt. Binnen en buiten de muren van de instelling. Data uit wearables en beelden van de nachtzorg zijn samen met de rapportage beschikbaar. Voor cliënten thuis en binnen de zorgorganisatie. Toegankelijk voor professional en mantelzorger.

Hoe kunnen wij u helpen?

Wij adviseren u graag welk ECD bij uw organisatie past, hoe u meer rendement kunt halen uit alle data die verzameld worden en hoe we domotica en E-Health aan het ECD kunnen verbinden. Zodat de ICT op logische wijze rondom uw cliënten en medewerkers wordt georganiseerd. Wij zijn uw partner om de kwaliteit van zorg (verder) te verbeteren.

Ontdek onze succesverhalen bij klantenWilt u weten of uw Care-instelling veel of juist weinig uitgeeft aan ICT in vergelijking met andere instellingen?

Achterhalen hoe u uw prestaties kunt verbeteren en  onderbouwd en effectief sturen op uw bedrijfsvoering?

Doe mee met de ICT Benchmark Care

Relevante case