Overheid

Overheid


Nederland transformeert naar een digitale informatiesamenleving waarin de overheid een cruciale rol speelt. De verdere digitalisering van de samenleving stelt nieuwe eisen aan de overheid en burgers verwachten een toegankelijke en veilige digitale dienstverlening. M&I/Partners is de partner voor de overheid in het bedenken, vormgeven en bewaken van digitale transformatie, dienstverlening en oplossingen die een blijvende impact hebben voor de overheid én burger.

Slimme inzet van technologie en ICT

Door een slimme inzet van technologie en ICT kan de overheid doelmatiger functioneren en beter presteren. Meer en betere data maken betere sturing en snellere beslissingen mogelijk. Ketensamenwerking en informatie-uitwisseling met andere overheidspartijen biedt kansen om de toenemende complexiteit het hoofd te bieden.

Digitale transformatie en strategie

Vormgeven aan digitale transformatie en strategie zit in de genen van M&I/Partners. Wij combineren onze kennis en ervaring in het sociale domein, het fysieke domein en de digitale overheid met technologie en ICT. Deze kennis en ervaring zetten wij in om samen met u tot een optimale dienstverlening aan de burger en efficiënte bedrijfsvoering te komen. Wij kijken naar technologie én naar de gevolgen en risico's voor uw organisatie en uw klanten. Onze expertise stelt ons in staat samen met u de noodzakelijke digitale transformatie door te maken, te innoveren en gebruik te maken van nieuwe technologieën.

Betere dienstverlening met ICT

Als beleidsmaker of manager heeft u te maken met uitdagende vraagstukken. Wij geloven dat de toepassing van ICT en technologie een doorslaggevende rol speelt bij het oplossen van de uitdagende maatschappelijke vraagstukken en het verbeteren van de dienstverlening aan de burger. M&I/Partners is al meer dan drie decennia specialist in het oplossen van vraagstukken op het gebied van informatiemanagement en ICT binnen de overheid.

Concrete oplossingen

Wij adviseren en ondersteunen de Rijksoverheid, provincies, gemeenten, omgevingsdiensten en sociaal werkbedrijven in het sociaal domein, veiligheid en de fysieke ruimte. Met ruime kennis van de markt en ICT realiseren onze adviseurs, projectleiders en interim-managers concrete oplossingen voor de informatievoorziening en bedrijfsvoering van de overheid. Wij helpen onze opdrachtgevers met?

Hoe kunnen wij u helpen?

M&I/Partners heeft een ruim aanbod van adviseurs, projectleiders en interim-managers die al drie decennia een wezenlijke bijdrage leveren aan een transparante en betrouwbare (digitale) overheid. Graag gaan we met u in gesprek.
Maak kennis met

Rijksoverheid

De (digitale) dienstverlening van de overheid moet voldoen aan hoge verwachtingen: kwalitatief hoogwaardig, snel en met gebruikmaking van de nieuwste …

Lees meer

Lokale overheid

De wereld van de lokale overheid verandert. Ook binnen gemeenten is ICT doorgedrongen tot het primaire proces. Veel betrokkenen zijn (mobiel) onl…

Lees meer

Veiligheidsregio's

Nieuwe technologieën veranderen onze samenleving. Internet of Things en data maken het bijvoorbeeld mogelijk grote hoeveelheden informatie t…

Lees meer

Grip op uw ICT-projecten en programma’s?M&I/Partners helpt u goed geïnformeerde besluiten te nemen met een onafhankelijke audit.

Krijg grip op uw projecten

Relevante case

Zorginstituut Nederland succesvolle blockchain 'Mijn Zorg Log'

Zorginstituut Nederland succesvolle blockchain 'Mijn Zorg Log'

Idius Felix is als projectleider bij het Zorginstituut Nederland betrokken bij de functionele doorontwikkeling van de succesvolle blockchaintoepassing en Computable Award winnende ICT-project van het jaar ‘Mijn Zorg Log’.

Lees verder

Meer relevante kennis opdoen

Gemeenten kunnen helemaal niet innoveren!
03-11-2020

Gemeenten kunnen helemaal niet innoveren!

Lees meer
Programma van Eisen en Service Levels
05-10-2020

Programma van Eisen en Service Levels

Lees meer